A- A+
Ασύρματα POS και ευέλικτα πακέτα για επαγγελματίες στην εποχή του click-away

Έτοιμες να υποστηρίξουν την προσαρμογή των εμπορικών καταστημάτων στην εποχή του click away είναι οι τράπεζες, προσφέροντας ευέλικτα πακέτα ενοικίασης τερματικών.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, από την Κυριακή 13/12 έως τις 7/1/2021 είναι δυνατή η πώληση προϊόντων από εμπορικά καταστήματα με ηλεκτρονική πληρωμή και παράδοση έξω από αυτά.

Δηλαδή απαγορεύονται τόσο οι συναλλαγές με μετρητά, αλλά και η είσοδος των πελατών στα καταστήματα, με τα πρόστιμα να είναι τσουχτερά (2.000 - 50.000 ευρώ).

Στο πλαίσιο αυτό, αν ένας επαγγελματίας θέλει να δέχεται πληρωμές με κάρτα τη στιγμή της παράδοσης των προϊόντων, είτε θα πρέπει να διαθέτει ενσύρματο POS με επαρκούς μήκους καλώδια για να φτάσει στην πόρτα του καταστήματος ή να διαθέτει ασύρματο POS.

Τιμές πώλησης και ενοικίασης ανά τράπεζα

Με δεδομένο ότι πολλοί επαγγελματίες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην παραπάνω συνθήκη, οι λύσεις είναι δύο:

- Να επεκτείνουν την καλωδίωση του POS για να φτάνει στην πόρτα του καταστήματός τους ή

- Να προμηθευτούν από την τράπεζα συνεργασίας τους ασύρματο τερματικό

Αυτή τη στιγμή οι τράπεζες προσφέρουν εεύλικτα πακέτα ενοικίασης ενσύρματων και ασύρματων POS, που εξασφαλίζουν το χαμηλότερο δυνατό κόστος, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης.

ADVERTISEMENT

Οδηγός αγοράς

Το Moneyonline συγκέντρωσε όλες τις πληροφορίες από τους 4 μεγάλους του κλάδου για ασύρματα POS και POS που λειτουργούν με κάρτα SIM και σας τις παρουσιάζει στον οδηγό που ακολουθεί:

(Στις παρακάτω τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%)

  • Αγορά τερματικού

ADVERTISEMENT

  • Ενοικίαση τερματικού