A- A+
Ασφαλίστε έξυπνα το ΙΧ σας σε 4 βήματα και κερδίστε έως και 40%
Οικονομία έως και 40% στα ασφάλιστρα του οχήματός τους μπορούν να πετύχουν οι ιδιοκτήτες τους, με online έκδοση του συμβολαίου και επιλογή της καλύτερης τιμής για τις καλύψεις που θέλουν.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και γρήγορη, καθώς ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα λεπτά, αφού έχετε κάνει την πιο αξιόπιστη έρευνα αγοράς, ενώ παραλαμβάνετε άμεσα στο e-mail σας το νέο σας συμβόλαιο.

Ασφαλιστείτε έξυπνα σε 4 βήματα:

  • #Step1

Βάλε την τρέχουσα αξία του οχήματός σου

Η ασφαλιζόμενη αξία επηρεάζει το ύψος των ασφαλίστρων. Δεν έχει νόημα να βάζεις μεγαλύτερη αξία από την τρέχουσα εμπορική.

Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πληρώνεις περισσότερα. Θα αποζημιωθείς με max την τρέχουσα.

  • #Step2

Επίλεξε τις σωστές καλύψεις

Ανάλογα με την ηλικία και τον τύπο του οχήματός σου χρειάζεσαι διαφορετικές καλύψεις. Επίσης κάποιες μπορεί να μην τις χρειάζεσαι καθόλου.

  • #Step3

Επίλεξε ετήσια διάρκεια

Η ετήσια διάρκεια σου δίνει το καλύτερο ασφάλιστρο ανα μήνα. Όσο μικρότερη η διάρκεια τόσο πιο υψηλό το “μηνιαίο” ασφάλιστρο.

Για παράδειγμα, το ετήσιο συμβόλαιο είναι έως 40% πιο οικονομικό από το μηνιαίο. Άσε που έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο για ένα χρόνο!

  • #Step4

Σύγκρινε την αγορά

Κάθε ασφαλιστική εταιρεία στοχεύει σε διαφορετικό είδος «κινδύνου» και μόνο μέσω της σύγκρισης μπορείς να βρεις αυτήν που πραγματικά σε συμφέρει.

Θα σου πάρει ελάχιστο χρόνο! Βάλε την πινακίδα σου και δες άμεσα τιμές από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες.