A- A+
Ασφάλιση κατοικίας με το SAFEHOME της «Υδρόγειος»
Ένα νέο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας δημιούργησε και διαθέτει στην αγορά η Υδρόγειος Ασφαλιστική, το οποίο υπόσχεται την παροχή ενός διευρυμένου συνόλου καλύψεων για ουσιαστική και ολοκληρωμένη προστασία του ακινήτου σας με ανταγωνιστικό ασφάλιστρο.

Στις βασικές καλύψεις του προγράμματος SAFEHOME περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η φωτιά και ο σεισμός, οι ζημιές από καπνό και έκρηξη, διάφορες πράξεις βίας, φυσικά φαινόμενα, διαρροές νερών, βραχυκύκλωμα, θραύσεις τζαμιών, πρόσκρουση οχήματος, κ.α.

Το πρόγραμμα περιέχει επίσης κάλυψη κλοπής αλλά και αστικής ευθύνης του ασφαλισμένου από μετάδοση πυρκαγιάς σε τρίτους.

Στα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα του SAFEHOME συμπεριλαμβάνεται το γεγονός ότι προσφέρεται και χωρίς απαλλαγές, διασφαλίζοντας ότι με μία ελάχιστη προσαύξηση στο ασφάλιστρό σας, αποζημιώνεστε εξολοκλήρου, από το πρώτο ευρώ, για ό,τι και αν συμβεί.

Το πρόγραμμα, επίσης:

  • Εξασφαλίζει αποζημίωση σε αξία αντικατάστασης με καινούριο για ζημιές σε κτίριο και περιεχόμενο.
  • Παρέχει μέγιστη ευελιξία καθώς μπορεί να εμπλουτισθεί με επιπλέον προαιρετικές καλύψεις καθώς και αυξημένα όρια κάλυψης.
  • Αποτελεί μία από τις πλέον ανταγωνιστικές προτάσεις ασφάλισης και για όσους έχουν στεγαστικό δάνειο, καθώς περιέχει τις συνήθως απαιτούμενες από τις τράπεζες καλύψεις και ακόμη περισσότερες, για μεγαλύτερη προστασία της περιουσίας σας.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα SAFEHOME συμπληρώνει την ήδη πλούσια σειρά προγραμμάτων ασφάλισης κατοικίας της Υδρογείου (ΒASICHOME, MEGAHOME, MAXISAFE HOME), που έχει σχεδιαστεί με στόχο να καλύπτει διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.

Το πρόγραμμα διατίθεται ήδη στην αγορά από το δίκτυο της Υδρογείου σε όλη την Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε σήμερα στον ασφαλιστικό σας σύμβουλο ή στο τηλέφωνο 210 9477379.