A- A+
Ασφάλιση ΙΧ με τα ολοκληρωμένα προγράμματα του ΤΤ
Ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης ΙΧ προσφέρει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μέσω της θυγατρικής του Post Insurance, σε συνεργασία με την INTERAMERICAN.

Συγκεκριμένα, δημιούργησε τρία νέα προγράμματα ασφάλισης οχημάτων (Post Αυτοκίνητο, Post Μηχανή και Post Φορτηγό), σε τρία διαφορετικά πακέτα (Basic, Plus και Total), τα οποία σύμφωνα με την τράπεζα, εξασφαλίζουν πραγματική αξία στη σχέση Τιμής-Παροχών.

Αναλυτικότερα, τα προγράμματα διακρίνονται στις εξής κατηγορίες:

Basic

Το πακέτο αυτό αποτελεί την ιδανική λύση για τον πελάτη ο οποίος επιθυμεί πέρα από την απαραίτητη από το νόμο ασφάλιση και μία σειρά από επιπρόσθετες καλύψεις, για την ολοκληρωμένη προστασία του οχήματός του.

Plus

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα που εκτός από τις καλύψεις που εμπεριέχονται στο Basic, παρέχει πλήρη προστασία του οχήματος του πελάτη σε περιπτώσεις πυρκαγιάς και κλοπής.

Επιπλέον, εξασφαλίζει αυτόματη μείωση του ασφαλίστρου, λόγω της σταδιακής μείωσης της αξίας του αυτοκινήτου με την πάροδο του χρόνου, άμεση αντικατάσταση κρυστάλλων σε εξουσιοδοτημένα σημεία σε όλη την Ελλάδα και παροχή ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, από την πρώτη ημέρα επισκευής του αυτοκινήτου του πελάτη.

Total

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης οχήματος, που επιπλέον των καλύψεων του Plus, αποζημιώνει ακόμα και τις ζημιές που εσείς, με υπαιτιότητά σας, προκαλέσατε σε αυτό.

Γιατί να τα επιλέξετε

Σύμφωνα με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, υπάρχουν πέντε κύριοι λόγοι για την επιλογή ενός εκ των 3 πακέτων ασφάλισης οχημάτων από την Post Insurance:

1. Η πληρότητα των παρεχόμενων καλύψεων.

2. Η εξασφάλιση πραγματική αξίας στη σχέση τιμής / παροχών.

3. Η καταβολή αποζημίωσης εντός 10 ημερών.

4. Η εξειδίκευση της Interamerican στον κλάδο αυτοκινήτων και η ύπαρξη ιδιόκτητων μέσων Οδικής Βοήθειας.

5. Η αξιοπιστία της Post Insurance και των μετόχων της, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και ΕΛΤΑ.