A- A+
Ασφάλιση ευθύνης για λογιστές, δικηγόρους, συμβολαιογράφους
Με τα ευέλικτα προτιμολογημένα πακέτα ασφάλισης Επαγγελματικής Ευθύνης, “Secure Professionals”, εισέρχεται η International Life, στον κλάδο της ασφάλισης των σύγχρονων επαγγελματιών.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία λανσάρει τη νέα σειρά προϊόντων και εγγυάται προστασία και ασφαλιστική κάλυψη στους επαγγελματίες, προσφέροντάς τους κάλυψη έναντι απαιτήσεων τρίτων που απορρέουν από παραλείψεις και λάθη κατά την παροχή των επαγγελματικών τους υπηρεσιών.

Η σειρά “Secure Professionals” απευθύνεται αρχικά στις 3 κατηγορίες επαγγελματιών που, λόγω της ιδιαιτερότητας της εργασίας τους, χρειάζονται περισσότερο ασφαλιστική προστασία: δικηγόροι, λογιστές, συμβολαιογράφοι καθώς και λογιστικά και δικηγορικά γραφεία.

Οι ευελιξίες των προϊόντων

Η ευελιξία αποτελεί το βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των νέων προγραμμάτων της International Life, καθώς οι επαγγελματίες έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν τα πακέτα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις οικονομικές δυνατότητές τους, μέσα από πολλές επιλογές εναλλακτικών ορίων αποζημίωσης, οι οποίες ξεκινούν από €60.000 και αγγίζουν το ποσό των €600.000 κατ’ έτος.

Στα βασικά στοιχεία των προγραμμάτων προστίθενται το ανταγωνιστικό ασφάλιστρο, οι χαμηλές απαλλαγές και οι κατανοητοί όροι ασφάλισης.

Τα προγράμματα “Secure Professionals” προσφέρουν τις ακόλουθες καλύψεις:

  • Αποζημίωση που οφείλει ο επαγγελματίας δικαστικά ή εξώδικα για παράβαση επαγγελματικού καθήκοντος
  • Δαπάνες για τη νομική του υπεράσπιση με δικηγόρο της επιλογής του
  • Αποζημίωση για απαιτήσεις τρίτων σχετικά με την απώλεια εγγράφων
  • Αποζημίωση για απαιτήσεις τρίτων που σχετίζονται με δυσφήμιση που φέρεται ακούσια να προξένησε ο ασφαλισμένος κατά την εκτέλεση των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων
  • Εκτεταμένη περίοδο αναγγελίας απαιτήσεων
  • Προστασία των νομίμων κληρονόμων των ασφαλισμένων