A- A+
Ασφάλειες σε ...προσφορά από τη Geniki Bank
Ενα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων σε προνομιακό κόστος προσφέρει η Geniki Bank σε συνεργασία με την Ατλαντική Ένωση. Τα προγράμματα.

Τα προϊόντα, που διατίθενται από το δίκτυο καταστημάτων της Geniki Bank, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών, προσφέροντας ασφάλιση υγείας και ζημιών.

Ειδικότερα:

Ασφάλιση Αυτοκινήτου

Σας προσφέρεται ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προγραμμάτων για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου σας και τις ασφαλιστικές καλύψεις που επιθυμείτε.

Το βασικό πακέτο περιλαμβάνει τις εξής καλύψεις:

  • Αστική ευθύνη τρίτων
  • Προστασία bonus-malus
  • Προσωπικό ατύχημα
  • Νομική προστασία
  • Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα
  • Φροντίδα ατυχήματος
  • Επιπρόσθετες καλύψεις/ άλλα προγράμματα προσφέρονται ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

Ασφάλιση Πυρός και Σεισμού Ενυπόθηκων και Λοιπών Κατοικιών

Εξειδικευμένα προγράμματα διασφαλίζουν τόσο ενυπόθηκες όσο και μη ενυπόθηκες κατοικίες.

Εκτός από τις καλύψεις πυρκαγιάς και σεισμού, τα προγράμματα προσφέρουν μια σειρά από καλύψεις που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων κλοπή περιεχομένου από διάρρηξη ή ληστεία, πλημμύρα, καταιγίδα, κακόβουλες ενέργειες κ.ά.

Ασφάλιση Πυρός και Κλοπής Οικιακού εξοπλισμού

Το πρόγραμμα αυτό ασφαλίζει τον οικιακό εξοπλισμό της μόνιμης κατοικίας σας όπως τα έπιπλα, τις ηλεκτρικές συσκευές, τα κρύσταλλα και το λοιπό οικιακό εξοπλισμό με πολύ μικρό ετήσιο ασφάλιστρο 30€.

Οι καλύψεις που προσφέρονται συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων πυρκαγιά από κεραυνό ή δάσος, ευρεία έκρηξη, βραχυκύκλωμα, απώλεια ή ζημιές περιεχομένου από κλοπή ή ληστεία κ.ά. μέχρι το συνολικό ποσό των €30.000.

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Οικογενειάρχη

Μέσω του προγράμματος προσφέρεται κάλυψη για τις μικρές υλικές ζημιές ή σωματικές βλάβες που ενδέχεται να προκαλέσετε εσείς, τα μέλη της οικογένειας σας ή/και τα κατοικίδια σας σε τρίτους.

Τα προσφερόμενα πακέτα ασφάλισης και οι αναλυτικές καλύψεις ανά πακέτο έχουν ως εξής:

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα 801.11.600.300 (από σταθερό) και 210.69.75.200 (από κινητό ή από το εξωτερικό) ή απευθυνθείτε σε ένα από τα καταστήματα της Τράπεζας.