A- A+
Αποταμίευση με δώρο ταξίδι στη Euro Disneyland - Eurobank
Διαγωνισμό με έπαθλο ένα ταξίδι στη Eurodinsey στο Παρίσι διοργανώνει η Eurobank μέσω του λογαριασμού αποταμίευσης για παιδιά «Μεγαλώνω».

Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν οι δικαιούχοι ενεργών λογαριασμών «Μεγαλώνω», οι οποίοι θα έχουν ανοιχθεί κατά το διάστημα 15.01.2018 έως και 05.04.2018.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 17.04.2018 και θα αναδείξει τρεις νικητές, ο καθένας από τους οποίους θα κερδίσει ένα ταξίδι 3 ημερών για 4 άτομα στη Euro Disneyland στο Παρίσι, συνολικής αξίας έως τριών χιλιάδων ευρώ.

Το δώρο θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα: αεροπορικό εισιτήριο οικονομικής θέσης μετ’ επιστροφής, δύο (2) διανυκτερεύσεις σε τετράκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο επιλογής της Τράπεζας με πρωινό και μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντιστρόφως.

Τι προσφέρει ο λογαριασμός

Ο λογαριασμός Μεγαλώνω μαθαίνει στο παιδί σας να αποταμιεύει και του δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε κληρώσεις για να διπλασιάσει ή να τριπλασιάσει τις αποταμιεύσεις του.

Ανοίγει με 50 ευρώ αρχικό ποσό και στη συνέχεια η ελάχιστη κατάθεση που μπορεί να κάνετε κάθε φορά ανέρχεται σε 50 ευρώ.

Ο λογαριασμός Μεγαλώνω έχει επιτόκιο 0,40% και οι τόκοι του αποδίδονται κάθε 6 μήνες. Υπολογίζονται από την πρώτη κιόλας κατάθεση που κάνετε όταν τον ανοίγετε.