A- A+
Απόδειξη στο κινητό σας και ανέπαφες ως 50 ευρώ στις πληρωμές με κάρτα στα POS της Viva

Μέτρα για τη διευκόλυνση και την προστασία όσων πληρώνουν με οποιαδήποτε κάρτα στα τερματικά της, έχει ενεργοποιήσει η Viva Wallet.

Ειδικότερα, έχει ήδη ενεργοποιήσει από τις 23.03.2020 την αύξηση ορίου ανέπαφων συναλλαγών από τα 25 στα 50 ευρώ σε όλα τα τερματικά της στην Ελλάδα.

Η δυνατότητα αυτή παρέχεται ανεξάρτητα από την κάρτα που χρησιμοποιείτε, η οποία μπορεί να είναι οποιασδήποτε τράπεζας.

Στην ίδια αναβάθμιση αναμένεται να προχωρήσουν έως την ερχόμενη Δευτέρα και όλες οι υπόλοιπες τράπεζες, μετά από συμφωνία με τις Visa και Mastercard.

Επιπλέον, η Viva περιορίζει τη διάθεση όλων των τερματικών αποδοχής καρτών με πληκτρολόγιο και εξασφαλίζει τη διαθεσιμότητα για τα Contactless τερματικά αποδοχής καρτών χωρίς πληκτρολόγιο, που απολυμαίνονται εύκολα μετά από κάθε χρήση.

Η απόδειξη της συναλλαγής στο κινητό

Πολύ σημαντικό για την αποφυγή επαφής με επιφάνειες που έχουν ακουμπήσει τρίτοι, είναι το γεγονός ότι τα τερματικά της δεν χρειάζεται να εκδώσουν χάρτινη απόδειξη.

Κι αυτό διότι παρέχει τη δυνατότητα αποστολής ηλεκτρονικής απόδειξης μέσω sms ή email) σε όλα τα τερματικά αποδοχής καρτών της, ελαχιστοποιώντας με αυτόν τον τρόπο την επαφή με τον πελάτη.

Τέλος, δημιουργεί την ειδική υπηρεσία «Ειδοποίηση Πληρωμής» που επιτρέπει την χρέωση καρτών σε ασφαλές περιβάλλον με ένα απλό email για όσους  δουλεύουν από το σπίτι με τηλε-εργασία.

Και διαθέτει, για όλες τις υπηρεσίες Delivery και Courier, το Mini Card Reader για ανέπαφες πληρωμές κατά την παράδοση της παραγγελίας.