A- A+
Από που συμφέρει να πάρετε πετρέλαιο θέρμανσης ανάλογα με την κάρτα σας

Καθώς μπαίνουμε στην καρδιά του χειμώνα, αυξάνονται οι ανάγκες θέρμανσης και ολοένα και περισσότερα νοικοκυριά προχωρούν σε παραγγελίες για να γεμίσουν τις δεξαμενές τους.

Οι τράπεζες και αυτή τη χρονιά δε θα μείνουν έξω από το παιχνίδι των προσφορών. Σε συνεργασία με πρατήρια καυσίμων δίνουν τη δυνατότητα στους κατόχους των καρτών τους να κερδίσουν ενισχυμένη επιβράβευση.

Οι νέες προσφορές

Ανάλογα με την κάρτα σας μπορείτε να κερδίσετε έως 5% επί της αξίας του πετρελαίου που θα προμηθευτείτε.

Το όφελος αυτό μπορεί να εξαργυρωθεί σε επόμενες αγορές σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος, στο οποίο συμμετέχει η κάρτα σας.

Για να επιλέξετε λοιπόν ποιο πρατήριο, αλλά και ποια κάρτα θα χρησιμοποιήσετε, εκτός από την τιμή του λίτρου, θα πρέπει να υπολογίσετε και το όφελος από το σύστημα ανταμοιβής των καρτών που διαθέτετε.

Άμεση σύγκριση

Αυτό είναι εφικτό με λίγα κλικς μέσα από το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης προγραμμάτων επιβράβευσης που θα βρείτε στο Moneyonline.

Η διαδικασία είναι απλή:

1) Επιλέξτε τον τύπο της κάρτας σας

2) Εισάγετε το ποσό που θα δαπανήσετε

3) Επιλέξτε «Πετρέλαιο θέρμανσης» στο πεδίο «Κατηγορία Δαπάνης»

4) Επιλέξτε ένα ή περισσότερα προγράμματα επιβράβευσης

5) Δείτε πόσα θα κερδίσετε ανά πρόγραμμα επιβράβευσης και ανά πρατήριο.

Εναλλακτικά, εάν έχετε ήδη συγκεντρώσει ευρώ ή πόντους που θέλετε να εξαργυρώσετε, μπορείτε να δείτε ποια πρατήρια συνεργάζονται με το πρόγραμμα επιβράβευσης της τράπεζάς σας, μέσω του δεύτερου εργαλείου του Moneyonline.