A- A+
Ανοίξτε καταθετικό λογαριασμό από το κινητό σας - Σε ποιες τράπεζες γίνεται

Τη δυνατότητα στους πελάτες τους να ανοίγουν καταθετικούς λογαριασμούς και από το κινητό τους, πέραν του e-banking, δίνουν πλέον οι τράπεζες.

Με τον τρόπο αυτό γίνεται ακόμη πιο εύκολη η σχετική διαδικασία, η οποία διαρκεί ελάχιστα λεπτά και επιτρέπει την άμεση χρήση του νέου λογαριασμού.

Επιπλέον, μέσα από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες είναι δυνατή ακόμη και η παραγγελία νέας χρεωστικής κάρτας, που αποστέλλεται ταχυδρομικά στον πελάτη.

Η υπηρεσία σε κάθε τράπεζα

Αναλυτικότερα, οι δυνατότητες που προσφέρουν οι υπηρεσίες mobile-banking, ως προς το άνοιγμα νέου λογαριασμού πρώτης ζήτησης είναι οι εξής:

  • Alpha Bank

Προσφέρει προς το παρόν τη δυνατότητα ανοίγματος του λογαριασμού Ταμειυτηρίου «Alpha Έξυπνη Αποταμίευση μόνο μέσω e-banking.

Νέα προϊόντα δεν μπορούν να αποκτηθούν μέσω m-banking.

  • Eurobank

Μέσω mobile banking δεν είναι προς το παρόν δυνατή η δημιουργία νέου λογαριασμού.

Μέσω e-banking όμως μπορείτε να ανοίξετε το λογαριασμό Ταμιευτηρίου «Live», που προσφέρει αυτή τη στιγμή το υψηλότερο επιτόκιο μεταξύ όλων των προϊόντων ανοιχτής ζήτησης.


ADVERTISEMENT


  • Εθνική Τράπεζα

Μπορείτε να ανοίξετε τόσο μέσω m-banking, όσο και μέσω e-banking, λογαριασμό Ταμιευτηρίου ή τρεχούμενο, με λίγα μόνο κλικς.

  • Τράπεζα Πειραιώς

Μέσω e-banking σχεδόν όλα τα καταθετικά προϊόντα πρώτης ζήτησης μπορούν να ενεργοποιηθούν online.

Παράλληλα, δίνεται πλέον η δυνατότητα ανοίγματος λογαριασμών, αποταμίευσης ή καθημερινών συναλλαγών, και μέσω της υπηρεσίας m-banking.