A- A+
Ανοιχτές Κυριακές με διπλό Bonus από την Alpha Bank
Διπλάσια επιβράβευση θα προσφέρει η Alpha Bank στους κατόχους των πιστωτικών καρτών Bonus που θα πραγματοποιήσουν αγορές την ερχόμενη Κυριακή σε εμπορικά καταστήματα.

Ο λόγος γίνεται για το νέο πρόγραμμα της τράπεας «Ανοιχτές Κυριακές» που τίθεται σε εφαρμογή την ερχόμενη Κυριακή με αφορμή το άνοιγμα όλων των εμπορικών καταστημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό την ερχόμενη Κυριακή όσες αγορές πραγματοποιηθούν με κάρτες της Alpha Bank θα προσφέρουν στον κάτοχό τους διπλάσιους πόντους σε σχέση με την κλασική ανταμοιβή.

Έτσι για κάθε 1 ευρώ αγοράς, ανάλογα με το είδος της κάρτας (Visa, American Express) και το εμπορικό κατάστημα στο οποίο γίνονται τα ψώνια, ο καταναλωτής θα κερδίζει από 2 έως 16 πόντους.

Η ανακοίνωση της τράπεζας

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Alpha Bank, πρόκειται για νέα σημαντική πρωτοβουλία, η οποία αφορά στο λιανικό εμπόριο και το καταναλωτικό κοινό.

Συγκεκριμένα, όλες τις επίσημες “Ανοιχτές Κυριακές” του έτους, με έναρξη από την Κυριακή, 13 Απριλίου 2014, το πρόγραμμα Bonus, θα διπλασιάζει τους Bonus πόντους, για όλες, ανεξαιρέτως, τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν με τις Κάρτες του Προγράμματος, σε οποιαδήποτε επιχείρηση.

Με αυτήν την πρωτοβουλία, η Alpha Bank δημιουργεί κίνητρα που συμβάλλουν στην αναθέρμανση της καταναλωτικής κινήσεως στα καταστήματα, στηρίζει την εμπορική κοινότητα, ενώ παράλληλα προσφέρει στους Πελάτες της, κατόχους καρτών Bonus, επιπλέον επιβράβευση προκειμένου να την αξιοποιήσουν με τις αγορές τους στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του Προγράμματος.