A- A+
Ανακαλύψτε προσφορές στο reGroup και κερδίστε 10% Επιστροφή στην κάρτα σας Eurobank

Όφελος 10% στις αγορές κουπονιών μέσω του reGroup.gr μπορούν να έχουν οι κάτοχοι καρτών της Eurobank το επόμενο διάστημα.

Ανακαλύψτε μοναδικές προσφορές με ένα κλικ στο reGroup.gr και κερδίστε 10% €πιστροφή με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, από 18/2 έως και 6/3.

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για υφιστάμενους και νέους χρήστες της εφαρμογής €πιστροφή app που θα την ενεργοποιήσουν στο κινητό τους έως και 6/3.

Όσοι πελάτες έχουν εγκαταστήσει έως τις 17/2/2020 την εφαρμογή, θα κερδίζουν κατά τη συναλλαγή της αγοράς (αυτόματα-online) 10% €πιστροφή.

Όσοι πελάτες την κατεβάσουν από 18/2/2020 έως και 6/3/2020, κατά τη συναλλαγή της αγοράς θα κερδίζουν 3%, δηλαδή το μόνιμο ποσοστό €πιστροφή της reGroup και το υπόλοιπο ποσοστό έως του συνολικού 10% της προσφοράς, θα πιστωθεί σε ενεργή κάρτα τους που συμμετέχει στο Πρόγραμμα έως τις 31/3/2020.

Σημειώνεται ότι η προσφορά ισχύει για τις online συναλλαγές στο reGroup.gr καθώς και για αυτές που θα πραγματοποιηθούν από το φυσικό κατάστημα.

Δείτε όλες τις προσφορές