A- A+
Αν θέλετε να αγοράσετε κινητό τηλέφωνο τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή

Τα κινητά τηλέφωνα και γενικά τα προϊόντα τεχνολογίας έχουν την τιμητική τους αυτήν την περίοδο στα προγράμματα επιβράβευσης καρτών των τραπεζών.

Οι ενεργές προσφορές που σύντομα θα λήξουν προσφέρουν στον κάτοχο της κάρτας επιβράβευση που φτάνει έως και το 20% της αξίας της συναλλαγής.

Το όφελος αυτό μπορεί να δαπανηθεί σε επόμενες αγορές σε οποιοδήποτε συνεργάτη του εκάστοτε προγράμματος ανταμοιβής, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.


Εργαλείο: Βρείτε σε 1΄ το όφελος με βάση την κάρτα σας


Όλες οι προσφορές

Σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του Moneyonline αυτή τη στιγμή είναι ενεργές οι ακόλουθες προσφορές:

Eurobank - Επιστροφή

* Για αγορά smartphone αξίας 200 ευρώ και πάνω από το ΠΛΑΙΣΙΟ το διάστημα από 26.07.2021 έως και 07.08.2021, θα κερδίζετε 20% €πιστροφή επί της αξίας της συναλλαγής σας.


Τράπεζα Πειραιώς - yellow

* Κερδίστε 15% όφελος σε αγορές κινητών τηλεφώνων και άλλων προϊόντων τεχνολογίας στα καταστήματα WIND έως και τις 31/8.


Alpha Bonus

* Προσφέρει 50% επιπλέον Bonus πόντους σε όλους τους συνεργάτες του προγράμματος, μεταξύ των οποίων είναι οι ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και Vodafone

* Για αγορές προϊόντων της Apple κερδίζετε έως 15.000 Bonus πόντους, ανάλογα με την αξία της συναλλαγής σας


go4more - Εθνική Τράπεζα

* Κάθε Κυριακή μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας στο κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ του Αεροδρομίου της Αθήνας και να κερδίσετε διπλάσιους go4more πόντους αν πληρώσετε με πιστωτική κάρτα