A- A+
Αν είστε πελάτης της Τρ. Πειραιώς, κερδίστε με το πρόγραμμα yellow - Τα οφέλη

Σε σημαντικές βελτιώσεις στο πρόγραμμα επιβράβευσης yellow έχει προχωρήσει τους τελευταίους μήνες η Τράπεζα Πειραιώς, αυξάνοντας το κέρδος των πελατών της.

Αν δεν είστε μέλος του προγράμματος, μπορείτε να εγγραφείτε άμεσα μέσω της winbank web banking και επιπλέον να κερδίσετε 500 yellows.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν νέοι και υφιστάμενοι πελάτες της τράπεζας, αρκεί να:

- Εχουν στη κατοχή τους τουλάχιστον ένα ενεργό προϊόν ή/και υπηρεσία

- Δηλώσουν κατά την εγγραφή τους τα στοιχεία επικοινωνίας (κινητό τηλέφωνο & email)

- Είναι άνω των 18 ετών

- Μην εμφανίζουν καθυστέρηση πληρωμής στις δανειακές τους υποχρεώσεις προς την Τράπεζα και να μην έχουν καταθέσει αίτηση υπαγωγής στο Ν.3869/2010.

Ποια είναι τα οφέλη

Το πρόγραμμα σας επιβραβεύει με yellows για την κατοχή και χρήση προϊόντων και υπηρεσιών της Τράπεζας Πειραιώς.

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή προσφέρεται σε όσους πραγματοποιούν αγορές με κάρτα σε οποιοδήποτε φυσικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα.

Έτσι, συλλέγετε yellows, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε σε αγορές στους Συνεργάτες του Προγράμματος.

Πρόκειται για επώνυμα brands με ευρύ δίκτυο καταστημάτων, στους οποίους εκτός από τη δυνατότητα εξαργύρωσης, οι αγορές προσφέρουν μεγαλύτερη επιβράβευση.

ADVERTISEMENT

Μεγαλύτερο κέρδος με το yellow app

Επιπλέον, με το νέο yellow app, που λανσαρίστηκε πριν λίγες εβδομάδες, απολαμβάνετε ειδικές προσφορές επιβράβευσης, μέσω των οποίων  ένα μεγάλο ποσοστό της αγοράς σας, ακόμη και άνω των 20%, σας επιστρέφετει σε μοφή yellows.

Το yellow app είναι διαθέσιμο για iOS και android συσκευές. Μετά την εγκατάστασή του κάνετε το πρώτο σας login με τους κωδικούς της winbank και ορίζετε quick login για είσοδο σε αυτό χωρίς ...ταλαιπωρία.

Με τον τρόπο αυτό θα έχετε όλες τις πληροφορίες για τα yellows σας και μία πλήρη εικόνα των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων για συλλογή και εξαργύρωση yellows.