A- A+
Alpha Προθεσμιακές: Πριμ με bonus και έξτρα απόδοση
Σε αναπροσαρμογές στο προϊόν «Alpha Προθεσμιακή με Bonus» προχώρησε η Alpha Bank, με στόχο να επιβραβεύσει τους πελάτες που την ...εμπιστεύονται περισσότερο.

Η συγκεκριμένη προθεσμιακή εκτός από τόκους, δίνει στον πελάτη κάθε μήνα ή τρίμηνο και bonus πόντους, τους οποίους μπορεί να εξαργυρώσει με τη συνδεδεμένη κάρτα του.

Επειδή οι πόντοι είναι ...χρήμα, αυξάνεται σημαντικά το τελικό όφελος για τον καταθέτη.

Τα νέα δεδομένα

Η Alpha Bank από τις αρχές του μήνα έχει προχωρήσει σε δύο αλλαγές, με στόχο να επιβραβεύσει τους πελάτες που της δείχνουν έμπρακτα περισσότερο εμπιστοσύνη.

Συγκεκριμένα:

- Μείωσε τους πόντους που δίνει σε όσους συνάψουν νέα προθεσμιακή με ποσά έως 99.999 ευρώ

- Δημιούργησε μία νέα κλίμακα στη 12μηνη προθεσμιακή, προσφέροντας για ποσά άνω των 100.000 ευρώ, υψηλότερα επιτόκια και περισσότερους bonus πόντους.

Ποιοι ωφελούνται

Με τον τρόπο αυτό ευνοούνται όσοι δεσμεύσουν τουλάχιστον 100.000 ευρώ στο προϊόν και επιλέξουν τη 12μηνη έκδοσή του.

Κάποιος που αποφασίσει να δεσμεύσει αυτά τα χρήματα στο συγκεκριμένο προϊόν, συμφέρει σε κάθε περίπτωση να επιλέξει αντί της εξάμηνης διάρκειας, τη 12μηνη.

Κι αυτό διότι το προϊόν δίνει τη δυνατότητα πρόωρης ανάληψης του κεφαλαίου κάθε τρίμηνο, μαζί με την καταβολή των τόκων χωρίς κόστος.

Γιατί συμφέρει το 12μηνο

Ως εκ τούτου, κάλλιστα η προθεσμιακή μπορεί να «μικρύνει» σε διάρκεια, και να μετατραπεί σε εξάμηνη, χωρίς καμία απώλεια σε όρους επιτοκίου.

Επιπλέον, με τη 12μηνη διάρκεια ο καταθέτης λαμβάνει πολύ περισσότερους πόντους, είτε την κρατήσει μέχρι το τέλος ή τη λήξει πρόωρα.

Άρα είναι σε κάθε περίπτωση κερδισμένος.

Τα νέα επιτόκια

Σύμφωνα με το νέο δελτίο επιτοκίων της Alpha Bank, τα επιτόκια της «Alpha Προθεσμιακής με Bonus» διαμορφώνονται ως εξής: