A- A+
Alpha: Διαγωνισμός e-statement με δώρα από την Apple
Διαγωνισμό με δώρα από την Apple διοργανώνει η Alpha Bank, αποκλειστικά για όσους εγγραφούν στις υπηρεσίες ηλεκτρονικών ειδοποιήσεων της τράπεζας μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Ο λόγος γίνεται για τις υπηρεσίες Alpha alerts και Alpha e-statements, με τις οποίες οι πελάτες της τράπεζας κερδίζουν ακόμη περισσότερη ασφάλεια και πληρέστερη ενημέρωση για τις κινήσεις των καρτών τους.

Όσοι εγγραφούν στις παραπάνω υπηρεσίες έως 31.8.2013 θα λάβουν μέρος στις 4 μηνιαίες κληρώσεις που θα αναδείξουν κάθε μήνα τυχερούς, οι οποίοι θα κερδίσουν iPad ή smartphone ή δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ.

Οι υπηρεσίες

Με τις δύο υπηρεσίες, οι πελάτες της τράπεζας ενημερώνονται άμεσα για τα εξής:

• Με την υπηρεσία Alpha alerts ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο μέσω SMS, ή και e-mail εφόσον το επιθυμείτε, κάθε φορά που πραγματοποιείτε μία αγορά με την κάρτα σας σε οποιαδήποτε επιχείρηση, καθώς και για τις αναλήψεις μετρητών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

• Με την υπηρεσία Alpha e-statements λαμβάνετε αυτόματη ειδοποίηση μέσω e-mail για την έκδοση του μηνιαίου λογαριασμού της κάρτας σας και διακόπτετε την παραλαβή έντυπων λογαριασμών.

Παράλληλα, μπορείτε να δείτε τον τρέχοντα ή προηγούμενους λογαριασμούς των καρτών σας και να κρατήσετε στον υπολογιστή σας τα ηλεκτρονικά αντίγραφα, δημιουργώντας έτσι ηλεκτρονικό αρχείο των λογαριασμών σας.

Χωρίς χρέωση

Εγγραφείτε τώρα στις υπηρεσίες Alpha alerts και Alpha e-statements, δοκιμάστε τα οφέλη των Alpha alerts χωρίς χρέωση έως 31.8.2013 και εξασφαλίστε πλήρη ηλεκτρονική παρακολούθηση των συναλλαγών που πραγματοποιείτε με τις κάρτες σας.

Η χρέωση, μετά την λήξη της δοκιμαστικής περιόδου είναι 1 ευρώ το μήνα για κάθε εγγεγραμμένη κάρτα στην υπηρεσία.

Σημειώνεται ότι η υπηρεσία Alpha alerts παρέχεται χωρίς χρέωση στις κάρτες Enter Bonus American Express και Χρυσή American Express.

Από την άλλη, η υπηρεσία Alpha e-statements παρέχεται χωρίς χρέωση σε όλες τις κάρτες Alpha Bank.

Ο διαγωνισμός

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ