A- A+
Alpha Bonus: Σε ποιες επιχειρήσεις κερδίζετε διπλάσια επιβράβευση έως το Σάββατο
Συνεχίζεται και αυτήν την εβδομάδα η καμπάνια της Alpha Bank μέσω της οποίας οι κάτοχοι καρτών Bonus της τράπεζας κερδίζουν διπλάσια επιβράβευση κάθε ημέρα σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

Η προσφορά θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος του χρόνου και κάθε ημέρα θα κερδίζετε διπλάσιους Bonus πόντους, εφόσον κάνετε αγορές στις επιχειρήσεις που προβλέπει το πρόγραμμα.

Δηλαδή, ανάλογα με τον τύπο της κάρτας και την επιχείρηση θα κερδίζετε από 4 έως 16 Bonus πόντους, που μπορείτε στη συνέχεια να εξαργυρώσετε σε άλλες αγορές.

Το ελάχιστο όφελος μπορεί να φτάσει με τον τρόπο αυτό έως και το 3,20%.

Ποιες επιχειρήσεις συμμετέχουν

Απαραίτητη προϋπόθεση για να κερδίσετε τους διπλάσιους Bonus πόντους είναι να έχετε εγκαταστήσει στη συσκευή της το app Alpha Bonus.

Σε αυτήν την περίπτωση, η προσφορά της διπλάσιας επιβράβευσης ισχύει για τις ακόλουθες επιχειρήσεις την τρέχουσα εβδομάδα:

  • 21/10: Ημέρα Ταξιδιού: Anatolia Hotel, Aosta Travel, Athens Zafolia Hotel, Fast Ferries, Ekdromi.gr, Hertz, Hiltonia Spa, Himalaya Travel, Manessis Travel, Maroulis Travel, Minoan Lines, Pelion Resort, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Thermae Sylla Spa
  • 22/10: Ημέρα αυτοκινήτου: Autovision, Velmar, Opel, Pirelli Driver, AXA
  • 23/10: Vodafone
  • 24/10: Ημέρα δείπνου - e-table, όλα τα εστιατόρια
  • 25/10: Hondos Center