A- A+
Alpha Bonus: Έξτρα απόδοση για κατάθεση €100.000+
Μία νέα κλίμακα επιτοκίων για ποσά που ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ δημιούργησε η Alpha Bank για την κατάθεση «Alpha Προθεσμιακή με Bonus».

Η νέα κλίμακα προστέθηκε στην 3μηνη έκδοση του προϊόντος, ώστε να επιβραβεύσει όσους επιλέξουν να «δεσμεύσουν» πάνω από 100.000 ευρώ για αυτό το διάστημα.

Στο πλαίσιο αυτό, για διάρκεια 3 μηνών, το προϊόν προσφέρει απόδοση 1,25% για ποσά άνω των 100.000 ευρώ, ενώ για κατάθεση από 50.000 ευρώ το επιτόκιο φτάνει το 1%.

Πώς λειτουργεί

Η κατάθεση «Alpha Προθεσμιακή με Bonus» προσφέρει εκτός από τόκους και bonus πόντους, οι οποίοι μπορούν να εξαργυρωθούν μέσω συνδεδεμένης κάρτας Alpha Bank που συμμετέχει στο ομώνυμο πρόγραμμα επιβράβευσης.

Οι τόκοι καταβάλλονται κάθε μήνα στο συνδεδεμένο καταθετικό λογαριασμό. Επιπλέον, το προϊόν προσφέρει τη δυνατότητα ολικής αναλήψεως του κεφαλαίου, στην επέτειο του προϊόντος, χωρίς επιβάρυνση.

Η δυνατότητα αυτή πάντως δεν παρέχεται σήμερα λόγω των capital controls. Σημειώνεται ότι το προϊόν παρέχεται επίσης για διάρκεια 6 και 12 μηνών.

Οι Bonus πόντοι

Το προϊόν όπως προαναφέρθηκε προσφέρει χιλιάδες Bonus πόντους, διαθέσιμους προς εξαργύρωση, κάθε μήνα για την κάλυψη των καθημερινών σας αναγκών.

Ειδικότερα, προσφέρονται 24.000 bonus πόντοι στο 3μηνο, 8.000 ανά μήνα

Για να αποκτήσετε τους Bonus πόντους που αναλογούν στην Προθεσμιακή σας Κατάθεση:

• Συνδέστε την υφιστάμενη Bonus κάρτα σας.
• Ζητήστε την έκδοση της κάρτα Enter Bonus American Express και κερδίστε επιπλέον Bonus πόντους καλωσορίσματος και δωρεάν συνδρομή για το 1ο έτος.

Η εξαργύρωση

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους Bonus πόντους σας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε εκατοντάδες προϊόντα και υπηρεσίες που ανανεώνονται συνεχώς για να ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Για να αποκτήσετε είδη καθημερινής χρήσεως, καύσιμα, αεροπορικά εισιτήρια, προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, ηλεκτρονικά είδη, είδη ένδυσης και σπιτιού, πολλές προσφορές, εκπτώσεις και δώρα στα 3.000 συνεργαζόμενα καταστήματα του Προγράμματος Bonus.

Συγκρίνετε όλες τις προθεσμιακές καταθέσεις της αγοράς