A- A+
Alpha Bank: Σύνθετες προθεσμιακές με επιτόκια ως 3,75%
Αποδόσεις έως και 3,75% προσφέρει η Alpha Bank μέσω του σύνθετου επενδυτικού προγράμματος Alpha Plus που συνδυάζει καταθέσεις προθεσμίας και αμοιβαία κεφάλαια.

Η Τράπεζα προσφέρει 36 διαφορετικά χαρτοφυλάκια επενδύσεων, τα οποία συνδυάζουν προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας 3 ή 6 μηνών και αμοιβαία κεφάλαια των περισσότερων κατηγοριών.

Παρά τις μειώσεις που εφάρμοσε μέσα στον Αύγουστο η διοίκηση της Alpha Bank η απόδοση στο σκέλος της προθεσμιακής κατάθεσης παραμένει ελκυστική, κινούμενη ακόμη και σε διπλάσια επίπεδα σε σχέση με τα λοιπά προθεσμιακά προγράμματα.

Πώς λειτουργεί

Με το Alpha Plus ο επενδυτής έχει σίγουρη απόδοση για ένα μέρος του αρχικού κεφαλαίου και μεταβαλλόμενη απόδοση για τα χρήματα που τοποθετούνται στο αμοιβαίο.

Τα επιτόκια στην προθεσμιακή κατάθεση ανάλογα με τη διάρκειά της, το ποσοστό επί της αρχικής επένδυσης που θα τοποθετηθεί σε αυτήν και το είδος του αμοιβαίου κεφαλαίου που θα επιλεγεί, μπορεί να φτάσουν έως και το 3,75%.

Σε γενικές γραμμές όσο πιο μεγάλο το ποσοστό των κεφαλαίων που τοποθετείται στο αμοιβαίο κεφάλαιο, τόσο πιο υψηλή η απόδοση της προθεσμιακής.

Το ελάχιστο ποσό της αρχικής επένδυσης ανέρχεται σε 10.000 ευρώ.

Η Alpha Bank έχει δημιουργήσει συνολικά 36 διαφορετικούς συνδυασμούς προθεσμιακών καταθέσεων - αμοιβαίων κεφαλαίων, ώστε να μπορέσουν οι πελάτες της να διαλέξουν εκείνο το μίγμα που τους ενδιαφέρει.

Όλοι οι συνδυασμοί προθεσμιακής κατάθεσης - αμοιβαίων κεφαλαίων