A- A+
Alpha Bank: Πληρώστε τα πάντα με το νέο σας ρολόι χρεώνοντας μία κάρτα Visa
Τη δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους με το ρολόι τους δίνουν πλέον οι Alpha Bank και οι Visa στους κατόχους των καρτών τους, με τη νέα υπηρεσία Garmin Pay.

Είναι ο νέος πρωτοποριακός τρόπος για να πραγματοποιούν οι λάτρεις των σπορ και της τεχνολογίας τις πληρωμές τους, εύκολα και με ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται να έχουν μαζί τους μετρητά, πορτοφόλι, κάρτα ή κινητό.

Η εποχή που οι περισσότεροι θα κάνουν αγορές χρησιμοποιώντας κοσμήματα ή άλλα αξεσουάρ που θα φορούν, είναι πιο κοντά από ποτέ!

Πώς λειτουργεί

Πλέον, οι κάτοχοι smartwatches Garmin μπορούν να χρησιμοποιούν για τις πληρωμές τους το ρολόι τους στα τερματικά contactless, έχοντας εγγράψει την κάρτα τους Visa (χρεωστική ή πιστωτική) εκδόσεως Alpha Bank.

Κάνετε τις πληρωμές σας με το smartwatch σας σε λίγα βήματα:

1. Ενεργοποιείστε το Garmin Pay στην εφαρμογή Garmin Connect, στο Android ή iOS smartphone σας.

Πατήστε “Create Your Wallet”, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε 4ψήφιο κωδικό, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί κατά τις αγορές σας.

2. Εγγράψτε στην υπηρεσία τη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Visa της Alpha Bank.

- Επιλέξτε τη VISA ως τύπο κάρτας, και εισάγετε τον αριθμό της κάρτας, την ημερομηνία λήξης και τον κωδικό ασφαλείας που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας.

- Επιλέξτε ‘Submit’.

Στην συνέχεια, και για τη δική σας ασφάλεια, θα εμφανιστεί μήνυμα ζητώντας σας να καλέσετε την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση της Τραπέζης (τηλ.: 210 326 0000), όπου θα γίνει ταυτοποίησή σας και θα ενεργοποιηθεί η κάρτα στο smartwatch.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ενεργοποίησης θα εμφανιστεί μήνυμα στο smartwatch.

3. Πληρώστε σε όλα τα τερματικά contactless, απλά με το smartwatch σας!

Το Garmin Pay αρχικά διατίθεται για τις κάρτες Visa, ενώ στη συνέχεια θα προσφέρεται και για τις υπόλοιπες κάρτες της Alpha Bank.

Ποια ρολόγια το υποστηρίζουν

Τα ρολόγια που υποστηρίζουν το Garmin Pay είναι:

  • Vivoactive 3
  • Vivoactive 3 Music
  • Fenix 5s Plus
  • Fenix 5 Plus
  • Fenix 5x Plus
  • Forerunner 645
  • Forerunner 645 Music
  • Forerunner 945