A- A+
Alpha Bank: Νέος Bonus συνεργάτης ο Κωτσόβολος
Στους μεγάλους συνεργάτες του προγράμματος επιβράβευσης bonus της Alpha Bank προστέθηκε η εταιρεία Κωτσόβολος. Μοναδικές προσφορές με αφορμή την έναρξη συνεργασίας.

Το Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Συναλλαγών Bonus καλωσορίζει την εταιρία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, την κορυφαία αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στη χώρα από το 1950 όταν και άνοιξε το πρώτο κατάστημά της.

Το προφίλ της εταιρείας

Η εταιρία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, όπως μεγάλες και μικρές οικιακές συσκευές, συσκευές εικόνας και ήχου, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φωτογραφικό εξοπλισμό και τηλεπικοινωνιακά προϊόντα.

Η αλυσίδα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι μέλος του ευρωπαϊκού ομίλου DIXONS RETAIL, ενός εκ των κορυφαίων στην πώληση ηλεκτρικών ειδών, με περισσότερα από 1.300 καταστήματα σε 28 χώρες και περίπου 40.000 εργαζόμενους.

Το δίκτυο της εταιρίας αποτελείται από 98 φυσικά καταστήματα ανά την Ελλάδα, ενώ οι καταναλωτές που προτιμούν το διαδίκτυο για τις αγορές τους μπορούν να χρησιμοποιούν το ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.gr .

Και τα bonus

Με την ένταξη του Κωτσόβολου στο δίκτυο των μεγάλων συνεργατών της Alpha Bank, όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών bonus θα κερδίζουν 4 πόντους για κάθε 1 ευρώ αγοράς στην εταιρεία.

Επιπλέον, με την πρώτη αγορά στα καταστήματα Κωτσόβολος, η τράπεζα χαρίζει στους πελάτες της 5.000 πόντους δώρο.

  • Επιπλέον, τρέχει μία μοναδική Bonus προσφορά:

Αποκτήστε την LED 50’’ Smart Toshiba από 629€ μόνο με 479€ χωρίς εξαργύρωση πόντων.

- Η ειδική τιμή για την τηλεόραση ισχύει έως 14.6.2014 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και για αγορές από οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

- Η προσφορά των 5.000 Bonus πόντων ισχύει για την πρώτη αγορά αξίας άνω των 20€ που θα πραγματοποιηθεί με κάρτες Bonus, έως 14.6.2014.