A- A+
Alpha Bank: Νέες προθεσμιακές 3 και 6 μηνών - Τα επιτόκια
Στη διάθεση νέων εκδόσεων προθεσμιακών καταθέσεων διάρκειας 3 και 6 μηνών προχωρά η Alpha Bank, διευρύνοντας τις επιλογές των πελατών της. Οι αποδόσεις.

Πρόκειται για μία κίνηση που έρχεται λίγα μόλις 24ωρα μετά τις σημαντικές περικοπές που εφάρμοσε η διοίκηση της τράπεζας στα επιτόκια προθεσμίας.

Τα νέα προϊόντα

Τα δύο νέα προϊόντα που λάνσαρε η τράπεζα ανήκουν στις οικογένειες προθεσμιακών καταθέσεων «Alpha Προθεσμιακή με Bonus» και «Alpha Μηνιαία Πρόοδος».

Οι όροι διάθεσής τους έχουν ως εξής:

1) Alpha Προθεσμιακή με Bonus

Πρόκειται για τρίμηνη προθεσμιακή κατάθεση με ελάχιστο ποσό τις 50.000 ευρώ, μέσω της οποίας ο πελάτης της τράπεζας κερδίζει εκτός από τόκους και bonus πόντους.

Το επιτόκιο της κατάθεσης είναι σταθερό σε όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος, διαμορφούμενο σε 2,50%.

Οι τόκοι καταβάλλονται κάθε μήνα. Επιπλέον, την ίδια ημέρα ο πελάτης προσθέτει στην bonus κάρτα του, πιστωτική ή χρεωστική, 8.000 ευρώ. Δηλαδή στο τρίμηνο κερδίζει συνολικά 24.000 bonus πόντους.

Εξάλλου, υπάρχει η δυνατότητα πρόωρης ολικής ανάληψης του κεφαλαίου κάθε μήνα, την ημέρα καταβολής των τόκων, χωρίς καμία ποινή.

2) Alpha Μηνιαία Πρόοδος

Η τράπεζα δημιούργησε μία νέα έκδοση του συγκεκριμένου προϊόντος, αποκλειστικά για ποσά κατάθεσης από 20.000 έως 50.000 ευρώ.

Η διάρκεια της κατάθεσης είναι 6μηνη, ενώ το επιτόκιο αυξάνεται από το 1,75% τον πρώτο μήνα στο 2,70% τον τελευταίο μήνα.

Η μέση ετησιοποιημένη απόδοση της κατάθεσης ανέρχεται στο 6μηνο σε 2,20%.

Εξάλλου, ο καταθέτης έχει τη δυνατότητα πρόωρης ολικής ανάληψης του κεφαλαίου κάθε μήνα, την ημέρα καταβολής των τόκων, χωρίς καμία ποινή.

Σύγκριση επιτοκίων

Μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες προθεσμιακές με το εργαλείο σύγκρισης επιτοκίων του Moneyonline.gr