A- A+
Alpha Bank: «Κουρεύει» τη μισή επιβράβευση για αγορές με χρεωστικές εκτός του δικτύου Bonus

Στο μισό μειώνει η Alpha Bank από τον Οκτώβριο την επιβράβευση σε Bonus πόντους όταν οι κάτοχοι χρεωστικών της καρτών κάνουν αγορές σε μη συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, για συναλλαγές με τη χρεωστική σας κάρτα Βοnus σε επιχειρήσεις που δεν συμμετέχουν στο πρόγραμμα, θα συλλέγετε 1 πόντο για κάθε 2 ευρώ αγορών σας.

Η αναλογία συλλογής πόντων στις πιστωτικές κάρτες Βοnus παραμένει αμετάβλητη και συνεχίζετε να συγκεντρώνετε 1 πόντο για κάθε 1 ευρώ αγορών στις μη συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Από την άλλη, η συλλογή πόντων στις συνεργαζόμενες με το Πρόγραμμα Bonus Επιχειρήσεις, όπου κερδίζετε πολλαπλάσια, συνεχίζεται για όλες τις κάρτες σας Bonus, χωρίς αλλαγή:

  • 4 Bonus πόντους για κάθε Eυρώ αγορών σας στους Μεγάλους Συνεργάτες Bonus.
  • 2 Bonus πόντους για κάθε Eυρώ αγορών σας στις υπόλοιπες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις Bonus.

Κίνδυνος απενεργοποίησης του προγράμματος

Επιπρόσθετα, σε περίπτωση που δεν έχετε προβεί σε καμία εξαργύρωση των Βοnus πόντων σας κατά το διάστημα των 2 προηγούμενων ετών, από 1.11.2020 αναστέλλεται η δυνατότητα συλλογής πόντων στις Επιχειρήσεις που δεν συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Bonus.

Αυτό θα ισχύσει σε όλες τις κάρτες σας Bonus έως και την πραγματοποίηση μίας νέας εξαργύρωσης με οποιαδήποτε κάρτα Bonus.

Μετά την εξαργύρωσή σας, η συλλογή πόντων στις παραπάνω επιχειρήσεις θα συνεχίζεται κανονικά από όλες τις κάρτες σας.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εξαργύρωση ακόμα και με πολύ λίγους πόντους, καθώς οι προσφορές εξαργύρωσης του Προγράμματος ξεκινούν από τους 500 πόντους.