A- A+
Alpha Bank: Bonus πόντους με πληρωμές στην AXA
Νέος μεγάλος συνεργάτης στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Συναλλαγών Bonus της Alpha Bank έγινε η AXA. Τα οφέλη για πελάτες.

Πλέον οι πελάτες της ΑΧΑ, που είναι και κάτοχοι καρτών Bonus, έχουν τη δυνατότητα να εξοφλούν τα ασφάλιστρά τους με την κάρτα τους και να κερδίζουν 4 Bonus πόντους για κάθε 1 ευρώ ασφαλίστρου που πληρώνουν.

Η πληρωμή των ασφαλίστρων μπορεί να γίνεται:

  • Μέσα από την ιστοσελίδα www.axa.gr
  • Μέσω πάγιας εντολής χρέωσης στην πιστωτική τους κάρτα Bonus
  • Στα γραφεία της ΑΧΑ, όπου υπάρχει διαθέσιμο τερματικό POS.

Προσφορά έως 31/3

Προκειμένου να καλωσορίσει τους πελάτες της σε αυτή τη νέα συνεργασία, η ΑΧΑ παρέχει μέχρι 31 Μαρτίου 2015, 10 Bonus πόντους για κάθε 1 ευρώ ασφαλίστρων που πληρώνουν.

Συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Συναλλαγών Bonus της Alpha Bank, η ΑΧΑ:

  • Προσφέρει προστιθέμενη αξία προς τους πελάτες της, καθώς οι Bonus πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε μία τεράστια γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων.
  • Στοχεύει σε περαιτέρω αύξηση στο ποσοστό ικανοποίησης των πελατών της, καθώς διευρύνονται τα οφέλη από τη συνεργασία τους με την Εταιρεία.
  • Προγραμματίζει να υλοποιεί προσφορές στα ασφαλιστικά της προγράμματα.

Μέσα από τη συνεργασία αυτή, η ΑΧΑ αλλάζει για μία ακόμα φορά τα δεδομένα στην ασφαλιστική αγορά, ενισχύει την αξία στα ασφαλιστικά της προϊόντα, στηρίζει στην πράξη τα δίκτυα πωλήσεών της και αποδεικνύει την προσήλωσή της να εκπλήσσει ευχάριστα τους πελάτες και τους διαμεσολαβητές της.

Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές, τους όρους και τη διάρκειά τους υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του προγράμματος www.alpha.gr/bonus