A- A+
Alpha Bank: Ασφάλιση υγείας με επιβράβευση 50 Bonus πόντους ανά 1 ευρώ ασφαλίστρων έως 30/6

Έως και 50 Βonus πόντους ανά 1 ευρώ ασφαλίστρων, που αντιστοχεί στο 10% της αξίας των πληρωμών σας, προσφέρει η Alpha Bank ως τέλος Ιουνίου στα προγράμματα υγείας.

Αποκτήστε το ολοκληρωμένο και ευέλικτο ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας που καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών σας, από την πρόληψη της υγείας σας, μέχρι και τα έξοδα που προκύπτουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από μια ενδεχόμενη νοσηλεία.

Επιπλέον, για νέους ασφαλισμένους στο πρόγραμμα Alpha Global Medical Care έως την 30.6.2020, η Alpha Bank σας επιβραβεύει με επιπλέον Bonus πόντους.

Η ενισχυμένη επιβράβευση

Συγκεκριμένα, κερδίζετε 25 πόντους για κάθε €1 ετησιοποιημένου ασφαλίστρου οι οποίοι διπλασιάζονται σε 50 με την επιλογή ετήσιου τρόπου πληρωμής και αφορούν στα ασφάλιστρα του πρώτου έτους.

Οι επιπλέον πόντοι αποδίδονται στην κάρτα Bonus με προϋπόθεση την καταβολή του πρώτου ασφαλίστρου και μετά την παρέλευση των 30 ημερών από την παραλαβή του συμβολαίου.

Οι Bonus πόντοι καταχωρούνται  στη Bonus κάρτα σας και είναι διαθέσιμοι προς εξαργύρωση στους Μεγάλους Συνεργάτες και στα 4.000 συνεργαζόμενα Καταστήματα του Προγράμματος Επιβράβευσης Bonus.

Εάν δεν είστε ήδη κάτοχος Bonus κάρτας, ζητήστε την έκδοση κάρτας Enter Bonus και κερδίστε επιπλέον Bonus πόντους καλωσορίσματος καθώς και δωρεάν συνδρομή για το πρώτο έτος.

Οι καλύψεις των προγραμμάτων

Το Πρόγραμμα Alpha Global Medical Care σας εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση σε μεγάλα και αξιόπιστα νοσηλευτήρια και ιατρικά κέντρα που παρέχουν υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, οι δαπάνες και τα έξοδα που καλύπτονται είναι τα εξής:

ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ

- Έξοδα νοσηλείας: 100% Ελλάδα και Ευρώπη, 80% στον υπόλοιπο κόσμο

- Επιλογή ορίου για κάλυψη δαπανών μεταξύ:

    Ευρώ 1.500.000
    Ευρώ 600.000
    Ευρώ 200.000

- Θέση νοσηλείας     Lux, A, B ή Γ

- Αμοιβές γιατρών     Πλήρης κάλυψη

- Νοσηλεία στα συμβεβλημένα νοσηλευτήρια Ελλάδας και εξωτερικού     Απευθείας εξόφληση της δαπάνης από την ΑΧΑ Ασφαλιστική

- Επιπλέον προνόμια στα ειδικά συμβεβλημένα νοσηλευτήρια    

  • Έξοδα αποκλειστικής νοσοκόμου ή συνοδού     Πλήρης κάλυψη
  • Χειρουργικό επίδομα    
  • Επιπλέον οικονομική ενίσχυση σε επείγουσα νοσηλεία στο εξωτερικό    

- Συμμετοχή Πελάτη στα έξοδα νοσηλείας     

    Ευρώ 500 (το οποίο μηδενίζεται με παράλληλη χρήση φορέα)
    Ευρώ 1.500
    Ευρώ 5.000
    Ευρώ 9.000

ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΡΙΝ Ή ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ

- Χειρουργικό επίδομα    

- Ενδοσκοπικές και επεμβατικές πράξεις χωρίς νοσηλεία    

- Δεύτερη ιατρική γνωμάτευση    

- Δαπάνες για αποκατάσταση μετά από σοβαρά περιστατικά    

- Επείγουσα μεταφορά με το καταλληλότερο μέσο σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού    

- Ταξιδιωτική βοήθεια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού    

- 24ωρη Γραμμή Υγείας    

 - Νέες Παροχές:

  • MyAXA Doctor Υπηρεσία παροχής ιατρικών συμβούλων μέσω τηλεφωνου ή βιντεοκλήσης. Επιπλέον παρέχεται ιατρική γνωμάτευση βάσει εξετάσεων ή αποτελεσμάτων συγγραφή παραπεμτικού για χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής καθοδήγηση για πολύπλοκα θέματα θέματα υγειας.
  • MyAXA Check in Επιβεβαίωση κάλυψης πριν την εισαγωγή στο νοσηλευτήριο με σκοπό την έγκαιρη ενημέρωση των παροχών του συμβολαιου για την συγκεκριμένη νοσηλεία
  • MyAXA Frequent Check-Up Discount 'Εκπτωση 4% στα ασφάλιστρα με την πραγματοποίηση ετήσιου Check -up {η έκπτωση ισχύει ανα μέλος και εφαρμόζεται στην ανανέωση του συμβολαίου)

Προαιρετικές παροχές

- Πρωτοβάθμια Περίθαλψη (Alpha Υγεία για Όλους Premium): σε συνεργασία με τον Όμιλο “Ιατρικό Αθηνών” και τα συνεργαζόμενα με τον Όμιλο διαγνωστικά κέντρα

- Πρωτοβάθμια Περίθαλψη (Alpha Υγεία για Όλους): σε συνεργασία με την Βιοιατρική και τα συνεργαζόμενα με αυτή διαγνωστικά κέντρα

- Πακέτο ατυχήματος: κάλυψη ιατροφαρμακευτικών εξόδων από ατύχημα, κεφάλαιο σε περίπτωση απώλειας ζωής ή ανικανότητας και βοήθεια στην καθημερινότητα, μετά από σοβαρό περιστατικό

- Κεφάλαιο αποπληρωμής ασφαλίστρων: λόγω ανικανότητας από ατύχημα ή ασθένεια.