A- A+
Ακτοπλοϊκά ταξίδια με 5% Επιστροφή μέσω Eurobank
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα δημοφιλέστερα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου με 5% όφελος μπορούν να αποκτήσουν οι κάτοχοι καρτών Eurobank από δύο εταιρείες.

Ο λόγος γίνεται για τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Fast Ferries και Aegean Speed Lines, οι οποίες συνεργάζονται με το πρόγραμμα Επιστροφή της τράπεζας και σας προσφέρουν 5% σε ευρώ Επιστροφή για κάθε αγορά σας.

Επιπλέον, μπορείτε να εξαργυρώσετε τα ευρώ Επιστροφή που έχετε ήδη συγκεντρώσει πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου για τα εισιτήριά σας.

Τα νησιά που εξυπηρετούνται

Αναλυτικότερα:

  • Fast Ferries: Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή κλείνοντας εισιτήρια στη για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο και Νάξο από το λιμάνι της Ραφήνας.

Κρατήσεις και αγορές εισιτηρίων με €πιστροφή κάνετε και online στο fastferries.com.gr.

Μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας και τηλεφωνικά στο 2104182005.

Από 23.05.2019 έως τέλος Σεπτεμβρίου αρχίζουν νέα δρομολόγια προς τη Σύρο, την Πάρο, την Αμοργό (Κατάπολα) και το Κουφονήσι.

  • Aegean Speed Lines: Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή κλείνοντας εισιτήρια για τη Σέριφο, τη Σίφνο και τη Μήλο.

Κρατήσεις και αγορές εισιτηρίων με €πιστροφή κάνετε και online στο aegeanspeedlines.gr.

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και από το app της Aegean Speed Lines. Τα δρομολόγια εκτελούνται από 05.04.2019 έως και 28.10.2019.