A- A+
Αγοράστε ή πουλήστε χρυσό στα ειδικά καταστήματα Piraeus Gold της Τρ. Πειραιώς

Eνα νέο Piraeus Gold, σημείο εξυπηρέτησης ιδιωτών και επιχειρήσεων για το σύνολο των Προϊόντων και Υπηρεσιών Χρυσού που προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς, ξεκίνησε την λειτουργία του στη Θεσσαλονίκη.

Το νέο σημείο εξυπηρέτησης των πελατών της τράπεζας στεγάζεται εντός του καταστήματος της Ίωνος Δραγούμη 5, στην Πλατεία Ελευθερίας.

Tα Piraeus Gold (Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ηράκλειο) προσφέρουν άμεσες και εξειδικευμένες υπηρεσίες Επενδυτικού Χρυσού, όπως Πώληση, Αγορά, Εκτίμηση καθώς και Φύλαξη.

Άμεση εκτίμηση

Οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι του Piraeus Gold στελεχώνονται από εξιδεικευμένους εκτιμητές και διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, διασφαλίζοντας την παροχή υψηλού επίπεδου υπηρεσιών στους πελάτες μας.

Ενδεικτικά, ο έλεγχος γνησιότητας και εκτίμησης της αξίας των Χρυσών Λιρών και Ράβδων Χρυσού γίνεται την ίδια στιγμή, παρουσία του πελάτη, προσφέροντας την δυνατότητα διενέργειας άμεσων συναλλαγών.

Σημειώνεται ότι η Τράπεζα Πειραιώς είναι η πρωτοπόρος εμπορική τράπεζα στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται σε Προϊόντα & Υπηρεσίες Χρυσού.

Επιπλέον, είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας του Βασιλικού Νομισματοκοπείου της Μεγάλης Βρετανίας (The Royal Mint), για τη διάθεση Χρυσών Λιρών Αγγλίας στη χώρα μας.