A- A+
Αυτή είναι η νέα λειτουργικότητα του Eurobank mobile app που κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη

Με μία νέα λειτουργικότητα είναι διαθέσιμη για τους συνδρομητές της, η ανανεωμένη εφαρμογή mobile banking της Eurobank, για την καλύτερη ενημέρωσή τους.

Πλέον, η εφαρμογή παρέχει άμεση εμφάνιση στο χρονολόγιο σας, όλων των δεσμευμένων ποσών από τις αγορές σας με κάρτες Eurobank (online αγορές, POS συναλλαγές, Eurobank Wallet).

Ο λόγος είναι ότι όταν πραγματοποιείτε μία συναλλαγή, η εκκαθάρισή της δεν γίνεται αμέσως, αλλά χρειάζονται από μερικές ώρες έως κάποιες ημέρες, ανάλογα με το που θα γίνει, για να χρεωθεί στην κάρτα σας.

Με τη νέα λειτουργικότητα, εκτός από τις συναλλαγές που έχουν εκκαθαριστεί, θα βλέπετε και τις αγορές σας για τις οποίες υπάρχει δέσμευση ποσού, που δεν έχει ακόμη εκκαθαριστεί.

Έτσι, έχετε εικόνα όλων των κινήσεών σας, ανεξάρτητα από το χρόνο εκκαθάρισης της συναλλαγής, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή τις αγορές σας.

Βασικά χαρακτηριστικά του app

Το νέο Eurobank Mobile App mε έξυπνες λειτουργίες και νέα εμπειρία χρήσης απλοποιεί ακόμα περισσότερο την καθημερινότητά σας.

Συγκεκριμένα, προσφέρει μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

Πληροφόρηση με μια ματιά: Στην αρχική σας οθόνη βλέπετε όλα τα προϊόντα σας, τα ευρώ €πιστροφή και το αφορολόγητο που χτίζετε με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές σας.

Έξυπνες και γρήγορες συναλλαγές: Με μια κίνηση από οποιοδήποτε σημείο του Eurobank Mobile App, έχετε πρόσβαση σε πληρωμές και μεταφορές χρημάτων σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Με την υπηρεσία PaF στέλνετε χρήματα δηλώνοντας αριθμό κινητού τηλεφώνου, και επιβεβαιώνετε τις online αγορές σας μέσω του Eurobank Mobile App!

Διαδραστικά εργαλεία για τα οικονομικά σας: Οι κινήσεις κάθε λογαριασμού σας απεικονίζονται σε ένα διαδραστικό χρονολόγιο για να παρακολουθείτε τα οικονομικά σας στην πορεία του χρόνου. Το υπόλοιπο και τα έσοδα/έξοδά σας απεικονίζονται με γραφική απεικόνιση.