A- A+
Affinity Mastercard: Με 5% όφελος οι αγορές έως 20/5 στην Inditex

Στο διπλασιασμό της επιβράβευσης σε όλες τις αγορές στα καταστήματα του Ομίλου Inditex με την κάρτα Affinity Mastercard® προχώρησε η Alpha Bank για τις αγορές των επόμενων εβδομάδων.

Χρησιμοποιήστε την κάρτα σας Affinity Mastercard® σε όλα τα φυσικά καταστήματα του Ομίλου Inditex από τις 20 Απριλίου έως και τις 20 Μαΐου 2019 και κερδίστε 5% σε Affinity euros στις αγορές σας στα αγαπημένα σας brands.

Επιπλέον, με την ίδια κάρτα κερδίζετε 1 Affinity euro για κάθε 1 ευρώ αγορών σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα Affinity euros μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές στα καταστήματα του ομίλου, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Κλήρωση για 100 ευρώ

Επιπλέον, με τις αγορές σας έως και τις 20/5 συμμετέχετε αυτόματα στην κλήρωση για μία από τις 50 δωροεπιταγές Zara αξίας 100 Ευρώ για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας και το καλοκαίρι.

Κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται αντιστοιχεί σε μία συμμετοχή. Επομένως, κάθε κάτοχος συμμετέχει στην κλήρωση με τόσες συμμετοχές, όσες το πλήθος των συναλλαγών που έχει πραγματοποιήσει κατά τη Διάρκεια της Προωθητικής Ενέργειας.

Τα καταστήματα του Ομίλου, στα οποία οι Κάτοχοι πραγματοποιώντας συναλλαγές, θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση, είναι τα εξής: “Zara”, “Zarahome”, “Bershka”, “Massimo Dutti”, “Pull and Bear”, “Stradivarius” και “Oysho”

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 28.5.2019.