A- A+
AEGEAN: Τεστ για COVID-19 πριν την πτήση σας με online κράτηση και δώρο 10 ευρώ

Τη δυνατότητα για τεστ COVID-19 σε προνομιακή τιμή πριν την πτήση σας και με δώρο 10 ευρώ στο εισιτήριό σας προσφέρει η AEGEAN στους πελάτες της.

Σε συνεργασία με τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, η AEGEAN εξασφάλισε εύκολη και γρήγορη διαδικασία για να πραγματοποιήσετε το Μοριακό τεστ ανίχνευσης COVID-19, με κόστος 50 ευρώ ανά τεστ ή εξαργύρωση 4.000 Miles+Bonus μίλια.

Εάν απλά επιθυμείτε ή εάν σας ζητείται επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος του Mοριακού Τεστ Ανίχνευσης COVID-19 (PCR) για το ταξίδι σας, μπορείτε εύκολα να αγοράσετε το διαγνωστικό τεστ PCR και να κλείσετε ραντεβού μέσω online φόρμας.

Πού κάνετε το τεστ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε το τεστ στα διαγνωστικά κέντρα και τις κλινικές του ομίλου Βιοιατρική σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα και Ηράκλειο Κρήτης και στις κλινικές του Ιατρικού Αθηνών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επίσης μπορεί να γίνει στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».

Tο μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε ενεργό κωδικό κράτησης PNR, δηλαδή να έχετε τουλάχιστον 1 πτήση που να μην έχει πραγματοποιηθεί.

Η εξαργύρωση με 4.000 Miles+Bonus μίλια αφορά  σε κρατήσεις τεστ που θα πραγματοποιηθούν έως 7/1/2021.

Από 8/1/2021 η χρήση της υπηρεσίας θα μπορεί να πραγματοποιηθεί με εξαργύρωση 8,000 Miles+Bonus μιλίων ανά τεστ.

Πώς κάνετε κράτηση

Η κράτηση για το τεστ γίνεται με δύο απλά βήματα:

1. Κλείστε ραντεβού για να πραγματοποιήσετε το Μοριακό τεστ ανίχνευσης COVID-19 (PCR) σε ένα διαγνωστικό κέντρο της Βιοιατρικής ή στον όμιλο Ιατρικού Αθηνών μέσω της online φόρμας.

Μπορείτε να επιλέξετε τους επιβάτες της κράτησης που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν το τεστ.

2. Ολοκληρώνετε την πληρωμή και λαμβάνετε email επιβεβαίωσης από την AEGEAN, στο οποίο περιλαμβάνεται ένας κωδικός και ένα QR code.

Είναι απαραίτητο να επιδείξετε τον κωδικό, το QR code καθώς και την αστυνομική σας ταυτότητα ή διαβατήριο για την πραγματοποίηση του τεστ.

Για τα τεστ που πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, τα αποτελέσματα θα αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) μέχρι το τέλος της επόμενης εργάσιμης ημέρας.

Θα λάβετε επίσης, και ένα email το οποίο θα περιέχει έναν εκπτωτικό κωδικό αξίας 10 ευρώ, τον οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε στην επόμενή σας πτήση. Ο εκπτωτικός κωδικός ισχύει για 1 χρόνο από την ημερομηνία αγοράς του PCR.

Κάντε κράτηση για το τεστ εδώ