A- A+
Aegean Bonus Visa: Αλλαγές στους όρους μετατροπής πόντων σε μίλια - Τι ισχύει από 24/2

Πλαφόν θέτει η Alpha Bank στον αριθμό των Bonus πόντων που μπορούν να μετατραπούν σε μίλια για την εξαργύρωσή τους σε αεροπορικά εισιτήρια μέσω της Aegean Bonus Visa.

Πρόκειται για την πιστωτική κάρτα που εκδίδει η τράπεζα σε συνεργασία με την Aegean Airlines, μέσω της οποίας οι Bonus πόντοι που συλλέγονται μπορούν να μετατραπούν σε μίλια.

Με τον τρόπο αυτό οι κάτοχοι καρτών της τράπεζας σε πολλές περιπτώσεις χρειάζονται λιγότερους πόντους για να αποκτήσουν δωρεάν εισιτήρια, καθώς η αναλογία μιλίων - εισιτηρίων είναι πιο ευνοϊκή για αυτούς.

Για παράδειγμα, μπορεί να χρειάζονται 20.000 Bonus πόντοι για ένα εισιτήριο, αλλά αν η εξαργύρωση γίνει με μίλια να χρειάζονται λιγόερους, πχ. 16.000.

Άρα στην προκειμένη περίπτωση συμφέρει η μετατροπή των πόντων σε μίλια και η εν συνεχεία εξαργύρωσή τους για απόκτηση δωρεάν εισιτηρίων της Aegean Airlines.

Ο νέος περιορισμός

Μέχρι σήμερα όσοι διέθεταν την Aegean Bonus Visa μπορούσαν να μετατρέψουν το σύνολο των Bonus πόντων που συγκέντρωναν από όλα τα προϊόντα τους σε μίλια.

Έτσι πχ. οι πόντοι από άλλες κάρτες, από καταθετικά προϊόντα ή από δάνεια μπορούσαν να μετατραπούν σε μίλια.

Από τις 24 Φεβρουαρίου όμως μόνο οι πόντοι που συλλέγονται μέσω της Aegean Bonus Visa θα μπορούν να γίνουν μίλια για εξαργύρωση στην Aegean Airlines.

Κάθε μήνα η τράπεζα θα αποστέλει SMS στους κατόχους της κάρτας και θα τους ενημερώνει για τον αριθμό των πόντων που μπορούν να μετατρέψουν σε μίλια.