A- A+
Aegean Airlines: Παγώνει το χρόνο για τη διατήρηση Gold και Sivler βαθμίδας - Επιστροφή μιλίων

Περισσότερη ευελιξία προσφέρει η Aegean Airlines στα μέλη του προγράμματος Miles+Bonus για τη διατήρηση της βαθμίδας τους, όσο διαρκεί η κρίση του κορωνοϊού.

Η εταιρεία αναγνωρίζει τις πρωτόγνωρες συνθήκες που έχει προκαλέσει η πανδημία COVID-19 και έχουν επηρεάσει την καθημερινή ζωή, τις συνήθειες αλλά και την πτητική σας δραστηριότητα.

Για το λόγο αυτό προχωρησε τις ακόλουθες ενέργειες:

  • Επέκταση της βαθμίδας σας

Επέκταση της ημερομηνίας λήξης της βαθμίδας σας για 6 μήνες επιπλέον, έως και 23.05.2021

Με τη συγκεκριμένη διευκόλυνση θα έχετε πλέον στη διάθεσή σας 18 μήνες, αντί για 12, προκειμένου να καλύψετε τα κριτήρια της διατήρησης της βαθμίδας σας.

Η κάρτα μέλους σας έχει ανανεωθεί με την επαναφορά της βαθμίδας σας, καθώς και τη νέα ημερομηνία λήξης της και μπορείτε να τη βρείτε  στον Miles+Bonus λογαριασμό σας.

  • Επιστροφή μιλίων & φόρων

Αν έχετε εισιτήριο με εξαργύρωση μιλίων και έχει ακυρωθεί η πτήση σας, σας επιστρέφεται το σύνολο των μιλίων που έχετε εξαργυρώσει και το συνολικό ποσό των φόρων για πτήσεις του δικτύου της AEGEAN, της Olympic Air, καθώς και της Star Alliance.

Αν θέλετε να κάνετε κράτηση σε κάποια από τις πτήσεις εσωτερικού που εξακολουθεί να πραγματοποιεί η εταιρεία, χρησιμοποιήστε την ακόλοθη φόρμα: