A- A+
Aegean Airlines: Εισιτήρια με διπλή επιβράβευση με όλες τις κάρτες Bonus της Alpha Bank

Διπλή επιβράβευση για κρατήσεις εισιτηρίων που θα γίνουν στην Aegean Airlines θα προσφέρει η Alpha Bank στους κατόχους των καρτών της την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η τράπεζα θα προσφέρει 8 ή 16 πόντους ανά ευρώ αγοράς, ανάλογα με την επιχείρηση στην οποία θα γίνει η συναλλαγή και τον τύπο της κάρτας Bonus.

Αυτό σημαίνει ότι το όφελος διαμορφώνεται 1,60% και 3,20% αντίστοιχα επί της αξίας κάθε συναλλαγής και μπορεί να εξαργυρωθεί σε επόμενες αγορές, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Η προϋπόθεση

Απαραίτητη προϋπόθεση για να κερδίσετε τους διπλάσιους Bonus πόντους είναι να έχετε εγκαταστήσει στη συσκευή της το app Alpha Bonus.

Επιπλέον, εάν κατεβάσετε για πρώτη φορά την εφαρμογή Alpha Bonus θα κερδίσετε επιπλέον 2.000 Bonus πόντους δώρο. Δηλαδή όφελος 4 ευρώ.

Για κάθε σύσταση που θα κάνετε σε φίλο σας να κατεβάσει την εφαρμογή θα κερδίζετε 1.000 Bonus πόντους ανά ενεργοποίησή της.

Κάντε κράτηση τώρα

Άλλες πλατφόρμες κρατήσεων

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κράτηση για τους παραπάνω προορισμούς ή όποιο άλλο ταξίδι επιθυμείτε με τις ακόλουθες online πλατφόρμες:

- Οnline πλατφόρμες κρατήσεων με σύγκριση όλων των αεροπορικών εταιρειών:

- Online κρατήσεις ξενοδοχείων