A- A+
ΑΧΑ: Μειώσεις ασφαλίστρων στα ΙΧ από 1/2/2014
Μειώσεις στα ασφάλιστρα στον κλάδο του Αυτοκινήτου ανακοίνωσε η AXA Ασφαλιστική, συνεχίζοντας την ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική που χάραξε το 2013.

Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία, από 1η Φεβρουαρίου 2014 θα ισχύει νέα τιμολόγηση Αστικής Ευθύνης Φορτηγών Ιδιωτικής Χρήσης και Φορτηγών Ιδιωτικής Χρήσης Αγροτικών, με μέση μείωση ασφαλίστρων 22%.

Με τον τρόπο αυτό, η ΑΧΑ εστιάζει και στο τμήμα αυτών των οχημάτων απευθυνόμενη σε ένα σημαντικό αριθμό αυτοκινητιστών και οδηγών. Το ποσοστό μείωσης διαφοροποιείται ανάλογα με την περιοχή και τους φορολογήσιμους ίππους του ασφαλισμένου οχήματος και φτάνει μέχρι 40%.

Επιπλέον, εφαρμόζεται μείωση κατά 25% του τιμολογίου της κάλυψης Νομικής Προστασίας σε όλα τα προγράμματα και χρήσεις οχημάτων των ασφαλίσεων αυτοκινήτου.

Η κίνηση αυτή γίνεται σε αναγνώριση της σημαντικότητας της κάλυψης αυτής προκειμένου οι ασφαλισμένοι της ΑΧΑ να μπορούν να αντιμετωπίσουν τυχόν απρόβλεπτες περιστάσεις που απαιτούν εξειδικευμένες νομικές γνώσεις και υπηρεσίες.

Η νέα τιμολογιακή πολιτική θα ισχύει για τις νέες εργασίες από την 1η Φεβρουαρίου 2014 και για τις ανανεώσεις υφιστάμενων συμβολαίων από την 1η Μαρτίου 2014.