.
Καλοκαιρινές πτήσεις στην Ελλάδα με AEGEAN από 19 ευρώ ανά διαδρομή - Κρατήσεις για λίγες ημέρες

Στην προσφορά 100.000 θέσεων για πτήσεις εσωτερικού σε τιμές που ξεκινούν από 19 ευρώ προχωρά η AEGEAN για κρατήσεις που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα
Προσφορά μόνο για σήμερα - Όλες οι πτήσεις εσωτερικού της AEGEAN από 15/5 με έκπτωση 30%

Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε τις επόμενες εβδομάδες ή και το καλοκαίρι για διακοπές ή δουλειά στην Ελλάδα, καλό θα ήταν να τσεκάρετε τη νέα προσφορά της AEGEAN.

Περισσότερα
Έκρηξη κρατήσεων για το Πάσχα σε μονοκατοικίες μετά την απαγόρευση μετακινήσεων

Εντυπωσιακή είναι η άνοδος των κρατήσεων για σπίτια, διαμερίσματα και αυτοτελείς κατοικίες στις παραθαλάσσιες περιοχές της Αττικής, μετά την απαγόρευση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων.

Περισσότερα
Καλοκαιρινές πτήσεις με την AEGEAN: Όλα τα παιδιά δωρεάν και 1 επιπλέον αποσκευή χωρίς χρέωση

Μία νέα προσφορά για τα ταξίδια του καλοκαιριού ενεργοποίησε η AEGEAN αποκλειστικά για όσες οικογένειες ταξιδεύουν με παιδιά.

Περισσότερα
Συνεργασία Eurobank με Budget - 3% όφελος στην κάρτα σας σε κάθε κράτηση ΙΧ

Συνεργασία με την εταιρεία ενοικίασης Budget για να κερδίσετε 3% €πιστροφή με κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου σε όλους τους σταθμούς της στην Ελλάδα, ξεκίνησε η Eurobank.

Περισσότερα
Ενιαία πακέτα με πτήσεις + διαμονή από την AEGEAN - Κρατήσεις με προκαταβολή 50 ευρώ

Τη δυνατότητα να οργανώσουν το ταξίδι τους από ένα σημείο και σε ανταγωνιστικές τιμές προσφέρει πλέον στους ταξιδιώτες η AEGEAN.

Περισσότερα
Aegean Bonus Visa: Δώρο 30% μίλια σε κάθε online μετατροπή Bonus πόντων - Νέο εργαλείο

Δώρο μίλια εξαργύρωσης προσφέρουν η Alpha Bank και η Aegean σε όσους μετατρέψουν online τους Bonus πόντους της κάρτας Aegean Bonus Visa σε μίλια με το νέο εργαλείο.

Περισσότερα
Νέα προσφορά AEGEAN: Έκπτωση έως 40% στις πτήσεις εξωτερικού και δωρεάν αλλαγή τους

Αν ψάχνετε για την επόμενη ευκαιρία να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε την κράτησή σας με έκπτωση και χωρίς ρίσκο

Περισσότερα