A- A+
Πληρώστε την εφορία και κερδίστε ψώνια στο σούπερ μάρκετ - Αναλυτικά παραδείγματα
Ακούγεται παράξενο, κι όμως είναι πραγματικότητα. Οι φορολογούμενοι μπορούν πληρώνοντας την εφορία να κερδίσουν ψώνια στο σούπερ μάρκετ, κι όχι μόνο.

Τρεις από τους τέσσερις συστημικούς ομίλους, η Alpha Bank, η Εθνική Τράπεζα και η Τράπεζα Πειραιώς, επιβραβεύουν τους κατόχους των πιστωτικών και χρεωστικών τους καρτών που θα πληρώσουν με αυτές την εφορία.

Μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης, οι πελάτες των τραπεζών συλλέγουν πόντους για κάθε ευρώ που πληρώνουν στο Δημόσιο, είτε πρόκειται για φόρο εισοδήματος ή για φόρο ακινήτων.

Οι πόντοι αυτοί μπορούν να εξαργυρωθούν σε ένα ευρύ δίκτυο επιχειρήσεων, προσφέροντας στους φορολογούμενους δωρεάν αγορές ή εκπτώσεις στο σούπερ μάρκετ, στο βενζινάδικο και σε εκατοντάδες άλλες συναλλαγές.

Όλες οι προσφορές

Αναλυτικότερα, κάθε τράπεζα ανταμείβει τους πελάτες της ως εξής:

  • Alpha Bank

Μέσω του προγράμματος Bonus προσφέρει 1 πόντο για κάθε 1 ευρώ πληρωμής προς το δημόσιο, που θα πραγματοποιηθεί με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Bonus.

Τα ευρώ στη συνέχεια μπορούν να εξαργυρωθούν σε μία σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Για παράδειγμα, κάποιος που θα πληρώσει φόρους 6.500 ευρώ θα συγκεντρώσει 6.500 πόντους.

Με τους πόντους αυτούς μπορεί να λάβει:

- Έκπτωση 20% ή 16 ευρώ για αγορές 80 ευρώ στα ΑΒ

- Έκπτωση 17,5 ευρώ για αγορά καυσίμων 90 ευρώ στα πρατήρια BP.

Δείτε εδώ όλες τις προσφορές εξαργύρωσης


  • Εθνική Τράπεζα

Στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης Go4more, η τράπεζα προσφέρει 1 πόντο για κάθε 1 ευρώ πληρωμής προς το δημόσιο.

Άρα με πληρωμές 6.500 ευρώ, συγκεντρώνετε 6.500 πόντους.

Οι πόντοι αυτοί αντιστοιχούν σε έκπτωση 16,3 ευρώ για αγορές στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης ή για αγορά καυσίμων στα πρατήρια Shell.

Δείτε όλες τις προσφορές εξαργύρωσης


  • Τράπεζα Πειραιώς

- Στις πιστωτικές κάρτες AEK F.C. MasterCard & Gold, Aris B.C. MasterCard, Olympiacos F.C. MasterCard & Gold, Olympiacos B.C. World MasterCard & Gold, Miles & More World MasterCard & Gold και Panathinaikos F.C. Visa Classic & Gold, η τράπεζα προσφέρει 1 πόντο για κάθε 10 ευρώ πληρωμών.

Αντίστοιχα, στις κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης Yellow, η τράπεζα προσφέρει 1 πόντο για κάθε 10 ευρώ πληρωμών, με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Οι πόντοι εξαργυρώνονται στο πλαίσιο του εκάστοτε προγράμματος επιβράβευσης.

Για παράδειγμα, με πληρωμές προς το δημόσιο 6.500 ευρώ, κερδίζετε 650 yellows.

Με την εξαργύρωσή τους κερδίζετε 1,20 ευρώ έκπτωση στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης ή στα πρατήρια Shell.

Αν έχετε την Olympiacos F.C. MasterCard και πληρώσετε στην εφορία 8.000 ευρώ, συγκεντρώνετε 800 πόντους, που αντιστοιχούν σε ένα από τα παρακάτω δώρα:

  • Επίσημη φανέλα Ολυμπιακού
  • Συνοδεία ποδοσφαιριστών στο γήπεδο (line-up kids) σε αγώνες Super League
  • Κορνίζα με υπογραφή ποδοσφαιριστή

Δείτε όλες τις προσφορές εξαργύρωσης Yellow

Δείτε όλες τις πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς