A- A+
Paypal.me: Ζητείστε χρήματα με ένα link - Νέα υπηρεσία
Ένα νέο τρόπο για να ζητούν και να λαμβάνουν χρήματα από φίλους, συγγενείς ή πελάτες, δημιούργησε και προσφέρει στην ελληνική αγορά η Paypal.

Ο λόγος γίνεται για την υπηρεσία PayPal.Me. Όλοι γνωρίζουμε πόση ταλαιπωρία κρύβεται πίσω από την τακτοποίηση ενός χρέους ανάμεσα σε φίλους και συγγενείς, ανάλογα και με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του καθενός ως προς την αποπληρωμή των χρημάτων του.

Αναλογιστείτε πόσο χρόνο ξοδεύετε, κυνηγώντας φίλους και συγγενείς για να σας ξεπληρώσουν τα χρήματα που σας οφείλουν.

Όνομα στα χρήματά σας

Τώρα μπορείτε να δώσετε όνομα στα χρήματά σας: από εδώ και στο εξής είστε σε θέση να δώσετε στα χρήματά σας μια νέα ταυτότητα με το PayPal.Me – τον προσωπικό σας σύνδεσμο για να λαμβάνετε πίσω τα χρήματά σας.

Το PayPal.Me καθιστά την συγκέντρωση χρημάτων από μια ομάδα ατόμων εξίσου εύκολη με το να ζητήσουμε χρήματα από ένα μεμονωμένο πρόσωπο.

Είναι πιο γρήγορο από μια επιταγή, πιο απλό από ένα έμβασμα και η επιλέξιμη συναλλαγή καλύπτεται από το Πρόγραμμα Προστασίας Καταναλωτή. Και βέβαια, σας εξοικονομεί χρόνο.

Πώς λειτουργεί

Το PayPal.Me είναι ένας απλός και προσωπικός τρόπος για να ζητήσετε χρήματα από οποιονδήποτε.

Είναι ένας σύνδεσμος που μπορείτε να προσωποποιήσετε με το δικό σας ονοματεπώνυμο ή το όνομα της εταιρείας σας και να τον στείλετε σε γκρουπ φίλων, την οικογένεια, τους συναδέλφους και τους πελάτες σας για ένα γρήγορο και χωρίς ταλαιπωρία τρόπο, προκειμένου να σας πληρώσουν τάχιστα ή για να ολοκληρώσετε μια συναλλαγή.

Είναι ένας άμεσος, πιο ασφαλής και μοναδικός σύνδεσμος που λειτουργεί σε κάθε συσκευή, με όποιον τρόπο επικοινωνίας και να επιλέξετε – σε μήνυμα, email, instant messenger, post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, blog ή στο διαδίκτυο.

Και σε περίπτωση που ένας φίλος, συγγενής ή πελάτης σας δεν είναι ένας από τους σχεδόν 200 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες της PayPal, μπορεί να κάνει εγγραφή σε λίγα μόλις λεπτά.

Χωρίς στοιχεία εισόδου

Με το PayPal.Me, οι παραλήπτες απλώς κάνουν κλικ σε ένα link και συνδέονται στην PayPal για να σας πληρώσουν. Δεν ταλαιπωρείστε με το να έχετε να θυμάστε email ή 16ψήφιους κωδικούς χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών και άλλες πληροφορίες και λεπτομέρειες στην πορεία.

Η PayPal σας προσφέρει την ευελιξία να κάνετε χρήση του υπολοίπου της PayPal, του τραπεζικού λογαριασμού ή των πιστωτικών και χρεωστικών σας καρτών για να στείλετε χρήματα.

Η PayPal δεν κοινοποιεί τα χρηματοοικονομικά σας στοιχεία, όταν στέλνετε ή ζητάτε κεφάλαια, σε όσους αποστέλλετε τον σύνδεσμο PayPal.me.

Επιπλέον, θα σας παρέχει 100% κάλυψη για οποιεσδήποτε μη εξουσιοδοτημένες συναλλαγές.