A- A+
Διακρίσεις της Alpha Bank για τις υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών - Τα βραβεία
Έξι σημαντικές διακρίσεις για τις εξελιγμένες υπηρεσίες my Alpha wallet και Alpha e-Commerce καθώς και για τις υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών, έλαβε η Alpha Bank.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στα πλαίσια του Lighthouse e-volution awards 2017, τα οποία επιβράβευσαν για έκτη συνεχή χρονιά τις καλύτερες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν.

Όλα τα βραβεία

Ειδικότερα, η Alpha Bank έλαβε τα ακόλουθα βραβεία:

- Gold στην κατηγορία Καινοτόμες Τραπεζικές Υπηρεσίες για το νέο ψηφιακό πορτοφόλι my Alpha wallet

- Gold στην κατηγορία Ηλεκτρονικά Συστήματα Πληρωμών για το my Alpha wallet

- Silver στην κατηγορία Usability για το my Alpha wallet Silver στην κατηγορία Redesign εφαρμογής ηλεκτρονικού επιχειρείν για την ανανεωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Alpha e-Commerce

- Silver στην κατηγορία Ψηφιακή Στρατηγική (e-Strategy) στις ηλεκτρονικές πληρωμές

- Silver στην κατηγορία Β2C Payment για το Alpha e-Commerce.

Οι εν λόγω διακρίσεις επιβεβαιώνουν τον επιτυχή σχεδιασμό νέων, καινοτόμων υπηρεσιών της Alpha Bank στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών, οι οποίες στοχεύουν στη βέλτιστη κάλυψη των αναγκών των Πελατών της, Ιδιωτών και Επιχειρήσεων.

Παράλληλα, αποτελούν μία ακόμη αναγνώριση της ευρύτερης ψηφιακής παρουσίας της Τραπέζης και του σταθερού προσανατολισμού της στον συνεχή εμπλουτισμό των ηλεκτρονικών της υπηρεσιών, σε συνέχεια πολλών και σημαντικών διακρίσεων που απέσπασε κατά τη διάρκεια του 2016.

Οι υπηρεσίες my Alpha wallet και Alpha e-Commerce εναρμονίζονται με τις διεθνείς τάσεις στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών και του ηλεκτρονικού εμπορίου και ανταποκρίνονται πλήρως στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις των Πελατών για ασφάλεια, ταχύτητα και ευκολία στη διενέργεια των συναλλαγών.