A- A+
Ηλεκτρονικά ραντεβού με γιατρούς μέσω υπολογιστή και χωρίς χρέωση
Τη δυνατότητα να κλείσουν online το ραντεβού με το γιατρό της επιλογής τους έχουν οι πολίτες μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΗΔΙΚΑ.

Συγκεκριμένα, μέσω της σελίδας //rdv.ehealthnet.gr, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη Μονάδα ΠΕΔΥ και ΚΥ, την ειδικότητα ή ακόμα και τον ιατρό και δωρεάν να «κλείσουν» το ραντεβού τους.

Με αυτό τον τρόπο μπορούν να εντοπίσουν το κοντινότερο σημείο φροντίδας και να επιλέξουν το χρονικά εγγύτερο ραντεβού.

Η πρόσβαση στην υπηρεσία πραγματοποιείται με την εισαγωγή των κωδικών που χρησιμοποιούνται στο taxisnet για την υποβολή της φορολογικής δήλωσης.

Στοιχεία γιατρών

Το σύστημα τροφοδοτείται συνεχώς με τη διαθεσιμότητα των μονάδων ΠΕΔΥ και των ΚΥ, ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού και στις υπόλοιπες Μονάδες Υγείας της ΠΦΥ.

Επίσης, σύντομα, όλοι οι ιδιώτες ιατροί θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώνουν τη διαθεσιμότητά τους στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών ραντεβού, είτε για ιδιωτικό ραντεβού είτε για ραντεβού μέσω ΕΟΠΥΥ, ώστε να εμφανίζονται στις αναζητήσεις των πολιτών.

Με τον τρόπο αυτό δεν θα επιβαρύνονται με το 1 ευρώ που είναι η χρέωση για ραντεβού μέσω τηλεφώνου με τη χρήση πενταψηφίων τηλεφωνικών κέντρων.