A- A+
Media Markt: Τηλεόραση LG 43'' μόνο 289 ευρώ έως 22/12
Μία νέα προσφορά στις τηλεοράσεις λάνσαραν τα πολυκαταστήματα Media Markt, προσφέροντας την LG 43LH5100 με όφελος 50 ευρώ

Το συγκεκριμένο μοντέλο, 43 ιντσών. θα διατίθεται από την Media Markt έως και τις 22/12 στα 289 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ.

Με 43 ίντσες οθόνη και ανάλυση Full HD η τηλεόραση LG 43LH5100 θα σου προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης και αναπαραγωγή ταινιών.

Τα χαρακτηριστικά

Εξοπλισμένη με τον επεξεργαστή Triple XD Engine όπου αναλαμβάνει να βελτιώνει την εικόνα κάθε στιγμή ενώ η συχνότητα σάρωσης 300 PMI θα σου προσφέρει ομαλή και καθαρή εικόνα ακόμη και στις πιο γρήγορες σκηνές δράσης.

Μέσα από τη λειτουργία Picture Wizard III θα προσαρμόσεις τα επίπεδα του μαύρου, την απόχρωση, την ευκρίνεια και τον οπίσθιο φωτισμό όπως ακριβώς σου αρέσουν.

Μέσα από τη λειτουργία LG Game TV θα βρεις δωρεάν προεγκατεστημένα παιχνίδια για να περνάς ευχάριστα τις ελεύθερές σου ώρες ακόμη και όταν δεν βλέπεις ταινία.

Με 1 θύρα HDMI θα συνδέσεις εύκολα όλες τις HD συσκευές σου όπως Blu-ray player ή gaming κονσόλα ενώ ο ήχος Virtual Surround Plus θα γεμίσει το σαλόνι με την έντονη δράση που προσφέρουν τα εντυπωσιακή ηχητικά εφέ.

Προλάβετε την προσφορά!