A- A+
Travelstaytion: Ο νέος έξυπνος τρόπος να βγάζετε λεφτά από το ακίνητό σας
Αν είστε ιδιοκτήτης ακινήτου και δε θέλετε να εμπλακείτε με αναξιόπιστους ενοικιαστές, μπορείτε χωρίς κανένα διαφημιστικό κόστος να βγάλετε εύκολα χρήματα.

Πρώτα από όλα να βγάλετε από το μυαλό σας κάθε ανησυχία! Μέσα στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον του Travelstaytion τα πάντα γίνονται για εσάς χωρίς κανένα κόστος αλλά με μεγάλο όφελος.

Μηδενικό κόστος

Η διαφήμιση των ακινήτων σας αλλά και οι κρατήσεις για αυτό γίνονται μέσω της πλατφόρμας μας με μηδενικό για εσάς κόστος.

Το ίδιο ισχύει και για την καταχώρηση των ακινήτων και την δημιουργία του προσωπικού σας λογαριασμού που επίσης γίνοται δωρεάν από την 24ωρη ομάδα υποστήριξης του Travelstaytion!

Ο λογαριασμός σας είναι άμεσα διαθέσιμος. Μπορείτε μέσα από αυτόν να συγχρονίσετε την διαθεσιμότητα με τις τιμές, έτσι ώστε αυτές να ανανεώνονται αυτόματα και να σας εξοικονομούν ακόμη περισσότερο χρόνο.

Κι όλα αυτά χωρίς να ανησυχείτε στιγμή για τους επισκέπτες σας, μια που είναι αξιόπιστοι και πιστοποιημένοι από την εξελιγμένη πλατφόρμα του Travelstaytion!

Κάντε την εγγραφή σας

Η εγγραφή στην πλατφόρμα του Travelstaytion σας ενδιαφέρει; Μπορεί να ξεκινήσετε τώρα κιόλας, θα χρειαστείτε μόνο λίγα λεπτά!