A- A+
Το νέο e-κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς είναι γεγονός - Συναλλαγές χωρίς ταμία!
Ένα νέο μοντέλο καταστημάτων παρουσίασε η Τράπεζα Πειραιώς, δημιουργώντας το e-branch, το οποίο υπόσχεται μία νέα τραπεζική εμπειρία.

Μέσω του νέου τύπου καταστήματος, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας σε ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον, τόσο τις καθημερινές με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, όσο και τα Σάββατα.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι οι εξής:

  • Ταμίας από απόσταση

Συνδεθείτε μέσω video κλήσης με τον ταμία από απόσταση και πραγματοποιήστε οποιαδήποτε συναλλαγή με την ίδια ευκολία και απλότητα ενός κανονικού ταμείου.

Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε ευρώ με τη χρήση της ηλεκτρονικής σας υπογραφής.

Ζήστε τη σύγχρονη τραπεζική εμπειρία που δημιούργησε η Τράπεζα Πειραιώς για εσάς και πραγματοποιήστε εύκολα και γρήγορα:

  1. Κατάθεση / Ανάληψη μετρητών
  2. Πληρωμή πιστωτικών καρτών / δανείων
  3. Πληρωμή λογαριασμών / οφειλών Δημοσίου
  4. Μεταφορά χρημάτων
  5. Φόρτιση / Ολική εκφόρτιση prepaid καρτών
  6. Πληρωμή e-παράβολου
  • Αυτόματες Συναλλαγές

Στο χώρο αυτό μπορείτε να πραγματοποιείτε αυτόματες και γρήγορες τραπεζικές συναλλαγές.

Εδώ θα βρείτε τo μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών easypay, το μηχάνημα αυτόματης ενημέρωσης βιβλιαρίου και το μηχάνημα άμεσης έκδοσης προπληρωμένης gift card της Τράπεζας Πειραιώς.

Οι συναλλαγές στα μηχανήματα easypay γίνονται απλά και γρήγορα είτε με την εισαγωγή μετρητών στο μηχάνημα είτε με χρήση κάρτας πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης.

Για να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα δεν χρειάζεται να είστε πελάτης της Τράπεζας Πειραιώς.

Πραγματοποιήστε μόνοι σας εύκολα και γρήγορα:

  • Άμεση έκδοση prepaid gift καρτών
  • Πληρωμή λογαριασμών και οφειλών Δημοσίου
  • Πληρωμή πιστωτικών καρτών και δανείων
  • Κατάθεση μετρητών σε λογαριασμό τρίτου
  • Αγορά αερόχρονου
  • Ενημέρωση βιβλιαρίου

Στο μηχάνημα αυτόματης ενημέρωσης βιβλιαρίου έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνετε μόνοι σας, γρήγορα και απλά, το βιβλιάριο καταθέσεών σας για άμεση αποτύπωση των κινήσεων του λογαριασμού σας.

Έχετε πλέον τη δυνατότητα να εκδώσετε μόνοι σας με κατάθεση μετρητών και να παραλάβετε την ίδια στιγμή τη νέα σας προπληρωμένη κάρτα, φορτισμένη με το ποσό που επιθυμείτε (ελάχιστο 10€ και μέγιστο 255€).

Η κάρτα σας είναι ήδη ενεργοποιημένη και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε άμεσα για τις αγορές σας, στο ταξίδι σας ή ακόμα και ως δώρο.

  • Digital corner

Στο χώρο αυτό σας προσφέρεται η δυνατότητα μέσω του διαθέσιμου ηλεκτρονικού υπολογιστή και των tablets να πλοηγηθείτε και να ανακαλύψετε πόσο εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μπορείτε να πραγματοποιείτε τις καθημερινές σας συναλλαγές με τις υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς.

Ενημερωθείτε για τις σημαντικές υπηρεσίες που σας παρέχονται μέσω των apps της Τράπεζας Πειραιώς και οι οποίες μπορούν να κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη.

  • Με την εφαρμογή winbank mobile banking μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις τραπεζικές σας συναλλαγές από το κινητό ή το tablet σας με τον πιο εύκολο τρόπο.
  • Με την εφαρμογή easypay έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε λογαριασμούς από το κινητό σας ακόμα κι αν δεν είστε πελάτης της Τράπεζας Πειραιώς.
  • Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή winbank wallet, τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο για να κάνετε τις αγορές σας σε φυσικά καταστήματα, χωρίς να χρειάζεται να έχετε μετρητά ή κάρτα μαζί σας.
  • Με την εφαρμογή winbank λεφτά στο λεπτό μπορείτε να στείλετε χρήματα άμεσα σε όποιον θέλετε ή να κάνετε ανάληψη από ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς χωρίς την χρήση κάρτας.
  • Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή yellowday για να αγοράζετε μοναδικές προσφορές, σε ό,τι ψάχνετε, κάθε μέρα, στις καλύτερες τιμές.
  • Με την εφαρμογή winbank mycard μπορείτε να δείτε τις προσφορές των καρτών σας από το Smartphone & Smartwatch σας.
  • Μέσω της εφαρμογής CheckInClass έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε δώρα κάθε φορά που κάνετε check-in στη σχολή σας.

Πάρτε την Τράπεζα στα χέρια σας και πραγματοποιήστε τις συναλλαγές σας όπου και αν βρίσκεστε.

  • Χώρος Συνεργατών

Σε αυτόν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο παρουσιάζονται προϊόντα και υπηρεσίες από επιλεγμένους συνεργάτες της Τράπεζας Πειραιώς.

Ενημερωθείτε για το νέο Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow και μάθετε πώς να κερδίζετε και να εξαργυρώνετε τα δικά σας yellows.

  • Πρόσθετοι τρόποι εξυπηρέτησης

- Facilitators

Στο e-branch, υπάρχει πάντα ένας υπεύθυνος εξυπηρέτησης, έτοιμος να σας καθοδηγήσει και να σας εκπαιδεύσει για το πώς θα πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας. Επιπλέον για οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσετε με εκπρόσωπο της Τράπεζας Πειραιώς.

- Τηλεφωνική εξυπηρέτηση

Στον χώρο αυτό μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω τηλεφωνικής κλήσης με έναν υπάλληλο της Τράπεζας Πειραιώς. Ενημερωθείτε για προϊόντα και υπηρεσίες, πραγματοποιήστε συναλλαγές και εγγραφείτε στις υπηρεσίες web/mobile και phone banking.

- Meeting room

Πλέον δε χρειάζεται να πάτε σε ένα κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, για να συναντήσετε τον τραπεζικό συνεργάτη σας. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μαζί του στην αίθουσα συσκέψεων του e-branch.