A- A+
Εμπορική: Αντεπίθεση στις προθεσμιακές με επιτόκια 6%
Ρελάνς πραγματοποιεί η Εμπορική Τράπεζα στις προθεσμιακές καταθέσεις, αυξάνοντας τα επιτόκια των προϊόντων της. Παράλληλα προσφέρει νέο 3ετές ομόλογο με απόδοση 4,35% και μηνιαία καταβολή τόκων.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ
Ολες οι προθεσμιακές καταθέσεις ΕΔΩ
Συγκεκριμένα, η τράπεζα προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες σε αύξηση των επιτοκίων της προθεσμιακής κατάθεσης «Υπερέχω», διάρκειας 3, 6, 12 ή 18 μηνών.

Τα επιτόκια του προγράμματος αυξάνονται κάθε μήνα, ενώ η καταβολή των τόκων γίνεται επίσης κάθε μήνα. Το επιτόκιο μπορεί να φτάνει έως και το 6% στην τελευταία περίοδο εκτοκισμού.

Ταυτόχρονα, δίνεται η δυνατότητα στον καταθέτη να προβεί την ίδια ημέρα σε πρόωρη μερική ή ολική ανάληψη των κεφαλαίων του χωρίς καμία ποινή.

Το ελάχιστο ποσό της κατάθεσης είναι τα 20.000 ευρώ και το μέγιστο τα 300.000 ευρώ.

Τριετές ομόλογο με επιτόκιο 4,35%

Η τράπεζα θα διαθέτει για λίγες ημέρες ένα νέο 3ετές ομόλογο που εξέδωσε η ίδια, με ελάχιστο ποσό συμμετοχής ανά καταθέτη τα 20.000 ευρώ.

Το επιτόκιο του ομολόγου ανέρχεται σε 4,35%, ενώ η καταβολή των τόκων θα γίνεται σε μηνιαία βάση σε λογαριασμό ταμιευτηρίου του πελάτη.

Η συγκεκριμένη επιλογή απευθύνεται σε όσους είναι βέβαιοι ότι δε θα χρειαστούν το κεφάλαιό τους για την ερχόμενη τριετία.

Αυτό συμβαίνει διότι για να γίνει πρόωρη ανάληψή του θα πρέπει να πωληθεί το ομόλογο πριν τη λήξη της 3ετίας στην τιμή που θα διαπραγματεύεται εκείνη τη στιγμή.