A- A+
Νέες μειώσεις στα επιτόκια ετοιμάζει η Eurobank - Τι θα αλλάξει σε δάνεια - καταθέσεις
Σε νέες μειώσεις των επιτοκίων της θα προχωρήσει η Eurobank τις επόμενες εβδομάδες, σε συνέχεια της περαιτέρω υποχώρησης των δεικτών Euribor.

Όπως γνωστοποίησε η τράπεζα με ανακοίνωσή της, το νέο δελτίο επιτοκίων, που θα τεθεί σε ισχύ την 9η Ιανουαρίου 2017, έρχεται σε συνέχεια της περαιτέρω μείωσης των διατραπεζικών επιτοκίων Euribor το τελευταίο 8μηνο.

Οι περικοπές θα είναι μεγαλύτερες στα δάνεια, ενώ στις καταθέσεις μετά τις περικοπές που εφαρμόστηκαν στις αρχές Νοεμβρίου, οι μεταβολές θα κινούνται σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Αναλυτικότερα:

ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

Τα επιτόκια καταθέσεων της Τράπεζας, μειώνονται 0,01 της μονάδος (1 μονάδα βάσης) κατά μέσο όρο.

EΠΙΤΟΚΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ

Τα επιτόκια του Ανοιχτού Δανείου Καταναλωτικής Πίστης μειώνονται κατά 0,10 της μονάδας (10 μονάδες βάσης).

Τα Βασικά Επιτόκια Επαγγελματικού Εξοπλισμού και Επαγγελματικής Στέγης δανείων Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων μειώνονται κατά 0,05 της μονάδας (5 μονάδες βάσης).

Τέλος, σημειώνεται, ότι τα επιτόκια χορηγήσεων προς ιδιώτες και επιχειρήσεις, που έχουν ως βάση τα επιτόκια αναφοράς Euribor, έχουν ήδη μειωθεί ακολουθώντας την αντίστοιχη πορεία των ανωτέρω επιτοκίων.

Σύγκριση επιτοκίων

Μείνετε συντονισμένοι στο Moneyonline.gr και βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τα χρήματά σας, μέσω των online εργαλείων σύγκρισης επιτοκίων:

- Λογαριασμοί Ταμιευτηρίου / Τρεχούμενοι

- Λογαριασμοί Μισθοδοσίας

- Προθεσμιακές Καταθέσεις