A- A+
Παγκόσμια πρωτιά για την Eurobank EFG Factors
Την πρώτη θέση παγκοσμίως στον τομέα του Διεθνούς Factoring (Εισαγωγικό & Εξαγωγικό) για το έτος 2011 κατέκτησε η Εurobank EFG Factors.

Η εταιρία βρίσκεται, για τρίτη συνεχή χρονιά, στην κορυφή της παγκόσμιας πυραμίδας μεταξύ των 260 factors μελών της Factors Chain International (F.C.I.).

Τη διάκριση αυτή απέσπασε η εταιρεία κατά τη διάρκεια του 43ου ετήσιου διεθνούς συνεδρίου της Factors Chain International (F.C.I.) που πραγματοποιήθηκε στο San Francisco τον Ιούνιο.

Η αξιολόγηση για την κατάταξη των εταιρειών γίνεται με ψηφοφορία μεταξύ των μελών βάσει ποιοτικών και ποσοτικών κριτηρίων, όπως η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, ο ετήσιος τζίρος, η αποτελεσματική διαχείριση του management, η εμπειρία του στελεχών της κ.α.

Η Eurobank EFG Factors κατάφερε να συγκεντρώσει μια από τις καλύτερες βαθμολογίες στα σαράντα και πλέον χρόνια του θεσμού του διεθνούς οργανισμού της Factors Chain International ενώ αξιολογήθηκε ως "Excellent" βάσει των παραπάνω κριτηρίων.

Ο κ. Γ. Καραγιαννόπουλος, Δ/νων Σύμβουλος της Eurobank EFG Factors δήλωσε:

«Η επίδοση αυτή της εταιρεία,ς που είναι αποτέλεσμα συλλογικής εργασίας και προσπάθειας, αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς επιτυγχάνεται σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Ταυτόχρονα αποδεικνύει την ικανότητα της εταιρίας να παραμένει σε δυναμική και επιτυχημένη πορεία με βάση τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές, αφού κατέκτησε την 1η θέση το 2009 και τη 2η θέση το 2010 στην ίδια κατάταξη».