A- A+
HSBC: Εκδήλωση ενημέρωσης των πελατών Personal Banking για τις τάσεις στις αγορές
Την εκδήλωση “HSBC Market Outlook για δεύτερη συνεχή χρονιά, διοργάνωσε η HSBC, παρέχοντας στους ιδιώτες πελάτες της το προνόμιο να ενημερωθούν για τις πρόσφατες εξελίξεις και τις τάσεις στις διεθνείς αγορές.

Περισσότεροι από 700 πελάτες της υπηρεσίας HSBC Premier παρακολούθησαν την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 22 Νοεμβρίου στο κέντρο πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Πρόκειται για την υπηρεσία Personal Banking της τράπεζας, η οποία παρέχει ολοκληρωμένες επενδυτικές υπηρεσίες σε πελάτες με συνολική σχέση άνω των 60.000 ευρώ.

Ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής και Marketing της HSBC Ελλάδος, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Για εμάς στην HSBC η σημαντικότερη οικονομία του κόσμου, είναι η Προσωπική Οικονομία των πελατών μας και βασική προτεραιότητά μας είναι η συνολική κάλυψη των αναγκών τους.

Η σημερινή εκδήλωση είναι μια ακόμα έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής μας να παρέχουμε προσωπική υποστήριξη και ενημέρωση στους πελάτες μας σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό τοπίο».