A- A+
Austrian Airlines: Διακοπές σε πόλεις ηλιόλουστες το χειμώνα
Χειμερινές διακοπές σε ηλιόλουστα μέρη μπορούν να πραγματοποιήσουν οι Έλληνες με τις πτήσεις της Austrian Airlines. Το πρόγραμμα δρομολογίων της εταιρείας.

Σύμφωνα με το χειμερινό πρόγραμμα 2016/2017, η Austrian Airlines θα προσφέρει στους επιβάτες της ένα ευρύ δίκτυο που περιλαμβάνει 107 προορισμούς σε 56 χώρες.

Τον φετινό χειμώνα ο Αυστριακός αερομεταφορέας δίνει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

Διακοπές στην Αβάνα

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι ήδη από τις 25 Οκτωβρίου, ένα Boeing 767 της Austrian Airlines εξυπηρετεί το νέο προορισμό, την Αβάνα στην Κούβα, με μία πτήση κάθε εβδομάδα, ενώ σε εβδομαδιαία βάση προσφέρονται επίσης:

Έως δύο πτήσεις από τη Βιέννη προς τις Μαλδίβες και τον Μαυρίκιο, έως δύο πτήσεις προς το Μαρακές και μία προς το Κολόμπο στη Σρι Λάνκα.

Το νέο της εμπλουτισμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει όχι μόνο τους παραδοσιακούς χειμερινούς προορισμούς, αλλά και ένα δίκτυο ηλιόλουστων προορισμών που αντισταθμίζει την αυξημένη εποχικότητα της χειμερινής περιόδου.

Επίσης πολλές και ενδιαφέρουσες είναι οι προτάσεις της Austrian Airlines για μακρινά ταξίδια σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας πτήσεις προς την Ασία, την Καραϊβική, τη Βόρεια Αμερική, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική και σε προορισμούς που είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στους Έλληνες ταξιδιώτες.

Ελλάδα προς Βιέννη

Κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου η Austrian Airlines θα πετάει από την Ελλάδα προς τη Βιέννη έως και 13 φορές την εβδομάδα (ειδικότερα προσφέρονται έως και 9 πτήσεις/εβδομάδα από την Αθήνα και 4 πτήσεις/εβδομάδα από τη Θεσσαλονίκη), ενώ έως και 11 πτήσεις την εβδομάδα προσφέρονται από την Κύπρο.

Από τον κόμβο της Austrian Airlines στη Βιέννη, οι ταξιδιώτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλο το διεθνές δίκτυο προορισμών της αυστριακής αεροπορικής εταιρείας.

Φέτος τον χειμώνα, η Austrian Airlines περιλαμβάνει στο πρόγραμμά της το Χονγκ Κονγκ και τη Σαγκάη, δύο νέους προορισμούς προς την Ασία, που μαζί με το Πεκίνο, την Μπανγκόκ, το Κολόμπο και το Μάλε, συνθέτουν ένα δίκτυο έξι ασιατικών προορισμών με απευθείας σύνδεση από τη Βιέννη.

Επιπλέον, εκτός από την Αβάνα στην Κούβα της Καραϊβικής, η Austrian Airlines πετά προς πέντε προορισμούς στη Βόρεια Αμερική (Νέα Υόρκη, Σικάγο, Μαϊάμι, Ουάσιγκτον, Τορόντο) και παράλληλα εξυπηρετεί πέντε διαφορετικούς προορισμούς στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή αντίστοιχα.

Κάντε κράτηση του εισιτηρίου σας τώρα