A- A+
AXA: Προσιτή ασφάλιση κατοικίας σε 1΄ - Online εργαλείο
Ενα νέο ηλεκτρονικό υπολογιστή ασφαλίστρων στο www.axa.gr που απαιτεί λιγότερο από 1΄ για να δώσει προσφορά, μέσα από μια απλή διαδικασία με εικόνες, δημιούργησε η AXA Ασφαλιστική.

Μέσα από αυτό το εργαλείο τα νοικοκυριά μπορούν μεταξύ άλλων να ασφαλίσουν την κατοικία τους, πληρώνοντας έως και 30% χαμηλότερα ασφάλιστρα με τα νέα προγράμματα της ΑΧΑ.

Το ποσό που καλούνται να καταβάλουν οι υφιστάμενοι και οι νέοι πελάτες της εταιρείας για το πρόγραμμα Home4all Premium είναι 10% μικρότερο, ενώ το ποσό ασφάλισης για το πρόγραμμα Home4all Classic μειώνεται έως και 30%.

Η online διαδικασία

Οι καταναλωτές ξεκινούν την εμπειρία της ασφάλισής τους μέσα από τον νέο διαδραστικό υπολογιστή ασφαλίστρων στον ιστότοπο https://www.axa.gr/el/residence/home-insurance-calculator/.

Εκεί μπορούν να λάβουν μια πρώτη προσφορά προσαρμοσμένη στα δεδομένα τους ακόμα και από την οθόνη του κινητού τους, έχοντας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μια σφαιρική εικόνα για να επιλέξουν τη σωστή ασφάλιση για τις ανάγκες τους με βάση τις οικονομικές τους δυνατότητες.

Στη συνέχεια, εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον, η εταιρεία θα τους προτείνει κάποιον ασφαλιστικό συνεργάτη για την ολοκλήρωση της ασφάλισής τους, μέσα από μια πολύ γρήγορη διαδικασία.