A- A+
Χορηγία της Εμπορικής Τράπεζας στο Εθνικό Θέατρο
Η Εμπορική Τράπεζα στηρίζει και φέτος τις δράσεις του Εθνικού Θεάτρου, με τη χορηγία της παράστασης του έργου «Ηρακλής Μαινόμενος» του Ευριπίδη.

Το έργο ανεβαίνει στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου στις 5 και 6 Αυγούστου 2011, σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού και θα περιοδεύσει στη συνέχεια σε όλη την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο αυτό του Ευριπίδη, από τα λιγότερο γνωστά στο ευρύ κοινό, παρουσιάζεται για δεύτερη μόλις φορά από το Εθνικό Θέατρο, το οποίο αποτελεί έναν από τους μακροβιότερους και πλέον αναγνωρισμένους φορείς υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, με ισχυρή παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας.

Με την υποστήριξη της σημαντικής αυτής παράστασης, η Εμπορική Τράπεζα συνεχίζει τη μακροχρόνια παράδοση ουσιαστικής συνεισφοράς της σε δράσεις και πρωτοβουλίες που προάγουν τις Τέχνες και τον Πολιτισμό, εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων.

Ειδικότερα, η συνεργασία της Εμπορικής Τράπεζας με το Εθνικό Θέατρο ξεκίνησε το 2008, με την υποστήριξη της ενιαίας παράστασης «Οιδίπους Τύραννος – Οιδίπους Επί Κολωνώ» του Σοφοκλή και συνεχίστηκε το 2010 με τη χορηγία της παράστασης «Ορέστης» του Ευριπίδη.

Όλες οι πληροφορίες για την παράσταση «Ηρακλής μαινόμενος» του Ευριπίδη είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο του Εθνικού Θεάτρου: //www.n-t.gr/el/events/hraklis_mainomenos/