A- A+
Χρυσά βραβεία για την υπηρεσία Alpha Mobile Banking της Alpha Bank
∆ύο χρυσά βραβεία για την υπηρεσία της Alpha Mobile Banking κέρδισε η Alpha Bank στα Cyta Mobile Excellence Awards 2016.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η πλήρως ανανεωμένη υπηρεσία της Alpha Bank, κέρδισε τα βραβεία στις κατηγορίες Mobile Banking Services και Redesign-Relaunch Mobile App.

Η καινοτομία

Το Alpha Mobile Banking για έξυπνα κινητά ανασχεδιάσθηκε τον Ιούνιο 2015 βάσει των βέλτιστων διεθνών πρακτικών και των σύγχρονων τάσεων design για πλατφόρμες ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Συνδυάζοντας ευκολία, αμεσότητα και λειτουργικότητα, το Alpha Mobile Banking παρέχει ακόμη περισσότερη ευελιξία και αυτονομία στη συνολική διαχείριση των οικονομικών των Πελατών της Τραπέζης, εξασφαλίζοντας τον μέγιστο βαθμό ασφάλειας σε όλες τις συναλλαγές τους.

Η εφαρμογή διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα user interfaces (UI) στην ελληνική τραπεζική αγορά και ενσωματώνει νέες λειτουργικότητες που υποστηρίζουν πληθώρα συναλλαγών για μεταφορές ποσών, εμβάσματα και πληρωμές.

Επιπλέον, το πλήρως ανανεωμένο slide menu επιτρέπει την εύκολη περιήγηση στις λειτουργίες της υπηρεσίας.

Ο ετήσιος θεσμός των Cyta Mobile Excellence Awards, που διοργανώθηκε για δεύτερο συνεχές έτος από την εταιρία Boussias Communications, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν “ELTRUN”, στοχεύει στην ανάδειξη της καινοτομίας και των βέλτιστων πρακτικών και απευθύνεται στο σύνολο της αγοράς του mobile business.